,, ,

Erdem Topuz'un 'Mezarcı'sı Almanya'da

Tv-Dünyası 25.12.2023 - 16:10, Güncelleme: 25.12.2023 - 16:10 7298+ kez okundu.
 

Erdem Topuz'un 'Mezarcı'sı Almanya'da

Erdem Topuz’un hem oynadığı hem yönettiği ‘Mezarcı’ oyunu, Almanya turnesinde tiyatroseverlerle buluştu. Oyun, bir mezarcının yaşam ve ölüm üzerine bakışını anlatıyor.
Başarılı Oyuncu Erdem Topuz 'un hem oynayıp hemde yönettiği ve 25 yıl önce Gazi Tuğrul Ertuğrul tarafından kaleme alınan ''Mezarcı'' Dionysos Tiyatro yapımı tek perdelik oyunu Almanya Turnesi kapsamında Köln Theater Tiefrot'da tiyatroseverler ile buluştu. Başarılı Oyuncu Erdem Topuz Oyunun İngilizce çevirisini tamamlayıp artık sahnede İngilizce'de oynayabildiğini belirtip bundan sonra gözünü Avrupa'ya diktiğini belirtiyor. Mezarcı Oyunu; Bir kasaba mezarlığının mezarcısının gözünden ölüme ve yaşama aynı zamandan ve aynı yerden bakma denemesini anlatıyor.
Erdem Topuz’un hem oynadığı hem yönettiği ‘Mezarcı’ oyunu, Almanya turnesinde tiyatroseverlerle buluştu. Oyun, bir mezarcının yaşam ve ölüm üzerine bakışını anlatıyor.

Başarılı Oyuncu Erdem Topuz 'un hem oynayıp hemde yönettiği ve 25 yıl önce Gazi Tuğrul Ertuğrul tarafından kaleme alınan ''Mezarcı'' Dionysos Tiyatro yapımı tek perdelik oyunu Almanya Turnesi kapsamında Köln Theater Tiefrot'da tiyatroseverler ile buluştu. Başarılı Oyuncu Erdem Topuz Oyunun İngilizce çevirisini tamamlayıp artık sahnede İngilizce'de oynayabildiğini belirtip bundan sonra gözünü Avrupa'ya diktiğini belirtiyor.
Mezarcı Oyunu; Bir kasaba mezarlığının mezarcısının gözünden ölüme ve yaşama aynı zamandan ve aynı yerden bakma denemesini anlatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.