,, ,

Epic Games 7 Nisan'da 119 TL Değerinde iki oyunu ücretsiz veriyor

Oyun 01.04.2023 - 17:32, Güncelleme: 02.04.2023 - 11:25 21398+ kez okundu.
 

Epic Games 7 Nisan'da 119 TL Değerinde iki oyunu ücretsiz veriyor

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunlarını sizler için inceledik. Epic Games, Steam değeri 119TL olan oyunları ücretsiz olarak veriyor.
Merhaba! Bu hafta Epic Games ücretsiz olarak iki harika oyun sunuyor. Blazing Sails, çok oyunculu bir korsan temalı oyun olarak karşımıza çıkıyor. Tekne kontrolünden canavar avlamaya kadar, oyunun bolca eğlenceli etkinliği var. Dying Light Enhanced Edition ise tamamen tehlikeli bir dünyayı keşfetmek için bizi heyecanlandırıyor. Yaratıkların saldırılarını atlatmak için, kendimizi geliştirebilir veya arkadaşlarımızla birlikte zorlu maceralara atılabiliriz. İki oyundan herhangi birini edinmek için, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize eklemeyi unutmayın. İyi eğlenceler. Dying Light Dying Light Enhanced Edition, düşmanlarla dolu ve tehlikeli bir dünyayı keşfetmek için bizi heyecanlandırıyor. Oyunda, Gece ve Gündüz döngüsünün etkisiyle etrafa saldıran kötü şeyleri atlatmak için kendimizi geliştiriyoruz. Oyuncular, arkadaşlarıyla birlikte tehlikeli maceralara atılabilecek ve düşmanların saldırılarını püskürtmeye çalışabilecek. Dying Light, zorlu bir açık dünya deneyimi sunmak için harika bir seçim. Araç ve silah kullanımını kullanarak kötüleri etkisiz hale getirmek ve çeşitli görevleri tamamlamak mümkün. Blazing Sail Blazing Sails, çok oyunculu bir korsan temalı oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular, tekne kontrolünden canavar avlamaya kadar, oyunun bolca eğlenceli etkinliğini keşfedebilirler. Oyuncular, takımlarını seçtikten sonra bir araya gelip liderleri tarafından özelleştirilmiş gemileri kullanarak tüm denizleri kontrol altına almaya çalışacaklar. Oyuncular, düşmanlarını alt etmek ve dünyayı fethetmek için silahlarını ve denizci becerilerini kullanabilecek. Blazing Sails, aksiyonu seven oyuncular için harika bir seçenek.   Epic Games Hakkında Epic Games, 1998'de kurulmuş bir video oyun şirketidir. Şirket, popüler oyunların yanı sıra, oyun geliştirme teknolojileri ve hizmetleri için de bilinir. Epic Games, popüler oyunlarının yanı sıra, Unreal Engine 4 ve Epic Games Store'u da geliştirmiştir. Şirketin popüler oyunları arasında Fortnite, Gears of War, Infinity Blade ve Unreal Tournament yer alıyor. Epic Games Store, şirketin dijital oyun mağazasıdır ve kullanıcıların çeşitli oyunları indirmelerine ve satın almalarına olanak sağlar. Mağazada, yayıncılar ve geliştiriciler için de çeşitli avantajlar vardır.
Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunlarını sizler için inceledik. Epic Games, Steam değeri 119TL olan oyunları ücretsiz olarak veriyor.

Merhaba! Bu hafta Epic Games ücretsiz olarak iki harika oyun sunuyor. Blazing Sails, çok oyunculu bir korsan temalı oyun olarak karşımıza çıkıyor. Tekne kontrolünden canavar avlamaya kadar, oyunun bolca eğlenceli etkinliği var. Dying Light Enhanced Edition ise tamamen tehlikeli bir dünyayı keşfetmek için bizi heyecanlandırıyor. Yaratıkların saldırılarını atlatmak için, kendimizi geliştirebilir veya arkadaşlarımızla birlikte zorlu maceralara atılabiliriz. İki oyundan herhangi birini edinmek için, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize eklemeyi unutmayın. İyi eğlenceler.

Dying Light

Dying Light Enhanced Edition, düşmanlarla dolu ve tehlikeli bir dünyayı keşfetmek için bizi heyecanlandırıyor. Oyunda, Gece ve Gündüz döngüsünün etkisiyle etrafa saldıran kötü şeyleri atlatmak için kendimizi geliştiriyoruz. Oyuncular, arkadaşlarıyla birlikte tehlikeli maceralara atılabilecek ve düşmanların saldırılarını püskürtmeye çalışabilecek. Dying Light, zorlu bir açık dünya deneyimi sunmak için harika bir seçim. Araç ve silah kullanımını kullanarak kötüleri etkisiz hale getirmek ve çeşitli görevleri tamamlamak mümkün.

Blazing Sail

Blazing Sails, çok oyunculu bir korsan temalı oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular, tekne kontrolünden canavar avlamaya kadar, oyunun bolca eğlenceli etkinliğini keşfedebilirler. Oyuncular, takımlarını seçtikten sonra bir araya gelip liderleri tarafından özelleştirilmiş gemileri kullanarak tüm denizleri kontrol altına almaya çalışacaklar. Oyuncular, düşmanlarını alt etmek ve dünyayı fethetmek için silahlarını ve denizci becerilerini kullanabilecek. Blazing Sails, aksiyonu seven oyuncular için harika bir seçenek.

 

Epic Games Hakkında

Epic Games, 1998'de kurulmuş bir video oyun şirketidir. Şirket, popüler oyunların yanı sıra, oyun geliştirme teknolojileri ve hizmetleri için de bilinir. Epic Games, popüler oyunlarının yanı sıra, Unreal Engine 4 ve Epic Games Store'u da geliştirmiştir. Şirketin popüler oyunları arasında Fortnite, Gears of War, Infinity Blade ve Unreal Tournament yer alıyor. Epic Games Store, şirketin dijital oyun mağazasıdır ve kullanıcıların çeşitli oyunları indirmelerine ve satın almalarına olanak sağlar. Mağazada, yayıncılar ve geliştiriciler için de çeşitli avantajlar vardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.