,, ,

Engin Polat, Eşi Dilan Polat'a Doğum Gününde Sürpriz Yaptı

Magazin 24.07.2023 - 12:01, Güncelleme: 24.07.2023 - 12:01 15542+ kez okundu.
 

Engin Polat, Eşi Dilan Polat'a Doğum Gününde Sürpriz Yaptı

Engin Polat, Eşi Dilan Polat'a Doğum Gününde Sürpriz Yaptı
İş adamı Engin Polat , eşi Dilan Polat 'ın doğum günü için büyük bir sürpriz yaptı. Engin Polat   eşine kadın ve çocuklara eğitim ve destek vakfı kurdu ve 40 milyon TL tutarlı Ferrari hediye etti. Engin Polat  , doğum günü sürprizini eşine sabah kahvaltısı sırasında yaptı. Polat, eşine bir hediye kutusu verdi. Kutuyu açan Dilan Polat , içinden bir Ferrari anahtarı çıktı. Polat, eşine daha sonra bir de vakıf evrakını gösterdi. Dilan Polat , eşinin bu sürprizi karşısında çok mutlu oldu. Polat, eşine teşekkür ederek, "Benim için en iyi doğum günü hediyesi, senin yaptığın bu anlamlı sürpriz" dedi. Engin Polat , eşine yaptığı bu sürprizle, kadın ve çocuklara eğitim ve destek vermek istediğini gösterdi. Polat, vakfın, kadın ve çocukların eğitim, sağlık, sosyal ve ekonomik açıdan güçlenmesine katkıda bulunacağını söyledi. Dilan Polat ve Engin Polat'ın evliliği, magazin gündeminden düşmüyor. Çift, yaptıkları sürprizlerle sık sık gündeme geliyor.
Engin Polat, Eşi Dilan Polat'a Doğum Gününde Sürpriz Yaptı

İş adamı Engin Polat , eşi Dilan Polat 'ın doğum günü için büyük bir sürpriz yaptı. Engin Polat   eşine kadın ve çocuklara eğitim ve destek vakfı kurdu ve 40 milyon TL tutarlı Ferrari hediye etti.

Engin Polat  , doğum günü sürprizini eşine sabah kahvaltısı sırasında yaptı. Polat, eşine bir hediye kutusu verdi. Kutuyu açan Dilan Polat , içinden bir Ferrari anahtarı çıktı. Polat, eşine daha sonra bir de vakıf evrakını gösterdi.

Dilan Polat , eşinin bu sürprizi karşısında çok mutlu oldu. Polat, eşine teşekkür ederek, "Benim için en iyi doğum günü hediyesi, senin yaptığın bu anlamlı sürpriz" dedi.

Engin Polat , eşine yaptığı bu sürprizle, kadın ve çocuklara eğitim ve destek vermek istediğini gösterdi. Polat, vakfın, kadın ve çocukların eğitim, sağlık, sosyal ve ekonomik açıdan güçlenmesine katkıda bulunacağını söyledi.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın evliliği, magazin gündeminden düşmüyor. Çift, yaptıkları sürprizlerle sık sık gündeme geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.