,, ,

Engelsiz Yaşam Vakfı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’yı Ziyaret Etti

Gündem 16.02.2024 - 13:32, Güncelleme: 16.02.2024 - 13:36 3221+ kez okundu.
 

Engelsiz Yaşam Vakfı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’yı Ziyaret Etti

Engelsiz Yaşam Vakfı, Ankara’da Özel Sporcular Spor Federasyonu ve ‘vakıf dostu’ Tamer Karadağlı’yı ziyaret etti.
Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan , vakıf yönetim kurulu üyeleri Şeniz Ulusoy ve Arif Işık ile birlikte Ankara'ya çıkarma yaptılar. Başkentte ilk ziyaretlerini Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na gerçekleştiren vakıf yöneticileri, ikinci ziyareti ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na destek vererek “vakıf dostu” olan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ’ya yaptılar. Önünde engel olan herkese yardım eli uzatarak çalışmalarını sürdüren Engelsiz Yaşam Vakfı yöneticileri başkent Ankara’ya adeta çıkartma yaptılar. Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan ve yönetim kurulu üyeleri Arif Işık ve Şeniz Ulusoy ile birlikte vakıf ziyaret faaliyeti yaptılar. Merkezi Ankara'da bulunan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nda federasyon as başkanı Ensar Kurt ve genel sekreter Safiye Tokdemir’i makamlarında ziyaret ederek iş insanı Levent Kankavi’nin bağışı olan özel sporcular için özel olarak dikilen elli üç adet eşofman takımını teslim ettiler. Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan özel sporcuları her zaman destekleyeceklerini belirtti. Tamer Karadağlı vakıf dostudur… Ankara’daki İkinci ziyaret ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na yaptığı desteklerden dolayı “vakıf dostu” unvanı olan ve geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı’ya yapıldı. Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürülüğü’ndeki makamında ziyaret eden Atilla Kaplakarslan ile vakıf yöneticileri kendisine plaket verdiler. Genel müdür yardımcısı Emre Başer’in de hazır bulunduğu ziyarette vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan “Değerli sanatçımız ve genel müdürümüz Tamer Karadağlı’nın Engelsiz Yaşam Vakfı’na verdiği destekleri takdirle karşılıyoruz. Engelli Bireyler için çok duyarlı bir kişiliktir. Engelliler adına teşekkür ziyareti yapmak istedik” dedi. 
Engelsiz Yaşam Vakfı, Ankara’da Özel Sporcular Spor Federasyonu ve ‘vakıf dostu’ Tamer Karadağlı’yı ziyaret etti.

Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan , vakıf yönetim kurulu üyeleri Şeniz Ulusoy ve Arif Işık ile birlikte Ankara'ya çıkarma yaptılar. Başkentte ilk ziyaretlerini Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na gerçekleştiren vakıf yöneticileri, ikinci ziyareti ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na destek vererek “vakıf dostu” olan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ’ya yaptılar.

Önünde engel olan herkese yardım eli uzatarak çalışmalarını sürdüren Engelsiz Yaşam Vakfı yöneticileri başkent Ankara’ya adeta çıkartma yaptılar. Vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan ve yönetim kurulu üyeleri Arif Işık ve Şeniz Ulusoy ile birlikte vakıf ziyaret faaliyeti yaptılar. Merkezi Ankara'da bulunan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nda federasyon as başkanı Ensar Kurt ve genel sekreter Safiye Tokdemir’i makamlarında ziyaret ederek iş insanı Levent Kankavi’nin bağışı olan özel sporcular için özel olarak dikilen elli üç adet eşofman takımını teslim ettiler. Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan özel sporcuları her zaman destekleyeceklerini belirtti.

Tamer Karadağlı vakıf dostudur…

Ankara’daki İkinci ziyaret ise Engelsiz Yaşam Vakfı’na yaptığı desteklerden dolayı “vakıf dostu” unvanı olan ve geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı’ya yapıldı. Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürülüğü’ndeki makamında ziyaret eden Atilla Kaplakarslan ile vakıf yöneticileri kendisine plaket verdiler. Genel müdür yardımcısı Emre Başer’in de hazır bulunduğu ziyarette vakıf başkanı Atilla Kaplakarslan “Değerli sanatçımız ve genel müdürümüz Tamer Karadağlı’nın Engelsiz Yaşam Vakfı’na verdiği destekleri takdirle karşılıyoruz. Engelli Bireyler için çok duyarlı bir kişiliktir. Engelliler adına teşekkür ziyareti yapmak istedik” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.