,, ,

Karaman Valisi’nin Eşi, Kazımkarabekir Çocuk Evi’ni Ziyaret Etti

Gündem 16.02.2024 - 13:26, Güncelleme: 16.02.2024 - 13:26 2681+ kez okundu.
 

Karaman Valisi’nin Eşi, Kazımkarabekir Çocuk Evi’ni Ziyaret Etti

Karaman Valisi’nin eşi, Kazımkarabekir Çocuk Evi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet ederek gelecek planları ve hedefleri hakkında bilgi aldı.
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim Hanımefendi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kazımkarabekir Çocuk Evi’ni ziyaret etti. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Kuruluş Müdürü Öznur Köksoy’un da katıldığı ziyarette, Sarıibrahim Hanımefendi, öğrencilerle bir araya gelerek onların gelecek planları ve hedefleri hakkında sohbet etti ve ihtiyaçlarını dinledi. Ziyaret, sıcak bir aile ortamında gerçekleşti. Aynı evde yaşayan bir öğrencinin doğum günü sürpriziyle kutlama pastası kesildi. Sarıibrahim Hanımefendi, bu anlamlı günde öğrencinin mutluluğuna ortak oldu ve ona sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat diledi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Sarıibrahim Hanımefendi, eğitim hayatlarında başarılar dileyerek ziyaretin sonunda onlara çeşitli hediyeler verdi. Bu ziyaret, öğrenciler üzerinde olumlu bir etki bıraktı ve onların motivasyonunu artırdı.
Karaman Valisi’nin eşi, Kazımkarabekir Çocuk Evi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet ederek gelecek planları ve hedefleri hakkında bilgi aldı.

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim Hanımefendi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kazımkarabekir Çocuk Evi’ni ziyaret etti. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Kuruluş Müdürü Öznur Köksoy’un da katıldığı ziyarette, Sarıibrahim Hanımefendi, öğrencilerle bir araya gelerek onların gelecek planları ve hedefleri hakkında sohbet etti ve ihtiyaçlarını dinledi.

Ziyaret, sıcak bir aile ortamında gerçekleşti. Aynı evde yaşayan bir öğrencinin doğum günü sürpriziyle kutlama pastası kesildi. Sarıibrahim Hanımefendi, bu anlamlı günde öğrencinin mutluluğuna ortak oldu ve ona sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat diledi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Sarıibrahim Hanımefendi, eğitim hayatlarında başarılar dileyerek ziyaretin sonunda onlara çeşitli hediyeler verdi. Bu ziyaret, öğrenciler üzerinde olumlu bir etki bıraktı ve onların motivasyonunu artırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.