,, ,

Emre Ogden, Yeni Şarkısı “Hatuna Bak”ı Yayınladı

Gündem 26.09.2023 - 16:57, Güncelleme: 26.09.2023 - 16:58 3249+ kez okundu.
 

Emre Ogden, Yeni Şarkısı “Hatuna Bak”ı Yayınladı

Rap sanatçısı Emre Ogden, yeni şarkısı 'Hatuna Bak’ı tüm platformlarda yayımladı. Şarkı, dağınık yaşantılı karmaşık ilişkileri anlatıyor
Rap müzik sanatçısı Emre Ogden yeni şarkısı “ Hatuna Bak ”ı kendi yapım şirketi Mota markası dağıtımıyla tüm platformlarda yayımladı. Sözü ve müziği Emre Ogden ’e ait olan “ Hatuna Bak ”, dağınık yaşantılı karmaşık ilişkileri, yüz güldürüp dürtülere eşlik eden bir çalışma. Emre Ogden, yeni şarkısını “Kısmen aşk şarkısı olarak nitelendirilebilir” şeklinde açıklıyor. Tüm prodüksiyonu, kayıt, mix ve mastering aşamalarını kendi stüdyosunda tamamlayan Emre Ogden, tüm bu kayıt aşaması sonrası kapak tasarımı ve tüm parçaya dair detayları da üstlendi. Emre Ogden yeni şarkısı “Hatuna Bak” için şu sözleri söyledi: “Bu şarkı, benim için çok özel bir çalışma. Sözü ve müziği kendim yazdım ve tüm prodüksiyonu da kendi stüdyomda yaptım. Şarkı, dağınık yaşantılı karmaşık ilişkileri anlatıyor. Umarım dinleyiciler tarafından beğenilir.”   2009 yılında müzik sektörüne girişini yaptı. Amatör/profesyonel kayıtlarını almaya ve sözlerini yazmaya başlarken, Birçok çalışmada da yer aldı.   2010 yılında bir aç müzik stüdyosunda ilk kayıtlarını almaya başlayıp, ardından kendi kurmuş olduğu stüdyosunda çalışmaya devam ederek, birkaç single ve yeraltı albümler yayımladı.   2019 yılına kadar müziğin mutfağı kısmında birçok işe imza attı, ardından kendisine ait projelerini yayımlarken, kurucu/ortağı olduğu “Mota Yapım” ile de 15’den fazla sanatçının müzik projelerini yayınladı.   Emre Ogden bugüne kadar sanatçılık dışında prodüksiyon kısmında da çok projede imzası olan bir müzisyen.   Çalışmalarına İzmir’de devam ediyor.
Rap sanatçısı Emre Ogden, yeni şarkısı 'Hatuna Bak’ı tüm platformlarda yayımladı. Şarkı, dağınık yaşantılı karmaşık ilişkileri anlatıyor

Rap müzik sanatçısı Emre Ogden yeni şarkısı “ Hatuna Bak ”ı kendi yapım şirketi Mota markası dağıtımıyla tüm platformlarda yayımladı.

Sözü ve müziği Emre Ogden ’e ait olan “ Hatuna Bak ”, dağınık yaşantılı karmaşık ilişkileri, yüz güldürüp dürtülere eşlik eden bir çalışma. Emre Ogden, yeni şarkısını “Kısmen aşk şarkısı olarak nitelendirilebilir” şeklinde açıklıyor.

Tüm prodüksiyonu, kayıt, mix ve mastering aşamalarını kendi stüdyosunda tamamlayan Emre Ogden, tüm bu kayıt aşaması sonrası kapak tasarımı ve tüm parçaya dair detayları da üstlendi.

Emre Ogden yeni şarkısı “Hatuna Bak” için şu sözleri söyledi:

“Bu şarkı, benim için çok özel bir çalışma. Sözü ve müziği kendim yazdım ve tüm prodüksiyonu da kendi stüdyomda yaptım. Şarkı, dağınık yaşantılı karmaşık ilişkileri anlatıyor. Umarım dinleyiciler tarafından beğenilir.”

 

2009 yılında müzik sektörüne girişini yaptı.

Amatör/profesyonel kayıtlarını almaya ve sözlerini yazmaya başlarken,

Birçok çalışmada da yer aldı.

 

2010 yılında bir aç müzik stüdyosunda ilk kayıtlarını almaya başlayıp, ardından kendi kurmuş olduğu stüdyosunda çalışmaya devam ederek, birkaç single ve yeraltı albümler yayımladı.

 

2019 yılına kadar müziğin mutfağı kısmında birçok işe imza attı, ardından kendisine ait projelerini yayımlarken, kurucu/ortağı olduğu “ Mota Yapım” ile de 15’den fazla sanatçının müzik projelerini yayınladı.

 

Emre Ogden bugüne kadar sanatçılık dışında prodüksiyon kısmında da çok projede imzası olan bir müzisyen.

 

Çalışmalarına İzmir’de devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.