,, ,

Emniyetin er meydanında yoğun mesaisi sürüyor

Gündem 09.07.2023 - 14:04, Güncelleme: 09.07.2023 - 14:04 3782+ kez okundu.
 

Emniyetin er meydanında yoğun mesaisi sürüyor

Emniyetin er meydanında yoğun mesaisi sürüyor
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 'nde huzur ve güvenliğin sağlanması için emniyet ekipleri yoğun mesai harcıyor. Sarayiçi Er Meydanı'nda, 2 bin 187 polis vatandaşlara güvenli bir seyir zevki sağlamak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Kırkpınar dolayısıyla Edirne , Kırklareli , Tekirdağ , Kocaeli , Çanakkal e, Balıkesir ve İstanbul 'dan gelen polislerden görevli 61 ekip er meydanı içerisinde, tribünlerinde ve etkinlik alanlarında görev yapıyor. Polis ekipleri saha içinde zaman zaman yaşanan gerginliklere müdahale ederken, er meydanının dışında da güvenliği sağlıyor. Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar koordinasyonundaki ekipler 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyor.
Emniyetin er meydanında yoğun mesaisi sürüyor

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 'nde huzur ve güvenliğin sağlanması için emniyet ekipleri yoğun mesai harcıyor.

Sarayiçi Er Meydanı'nda, 2 bin 187 polis vatandaşlara güvenli bir seyir zevki sağlamak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Kırkpınar dolayısıyla Edirne , Kırklareli , Tekirdağ , Kocaeli , Çanakkal e, Balıkesir ve İstanbul 'dan gelen polislerden görevli 61 ekip er meydanı içerisinde, tribünlerinde ve etkinlik alanlarında görev yapıyor.

Polis ekipleri saha içinde zaman zaman yaşanan gerginliklere müdahale ederken, er meydanının dışında da güvenliği sağlıyor.

Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar koordinasyonundaki ekipler 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.