,, ,

Emir Can İğrek, Kocaeli'de binlerce hayranıyla coştu

Gündem 23.09.2023 - 12:56, Güncelleme: 23.09.2023 - 12:56 2861+ kez okundu.
 

Emir Can İğrek, Kocaeli'de binlerce hayranıyla coştu

Emir Can İğrek’in yeni albümü “Parti İptal” ile müzik listelerinde fırtına gibi esiyor. Konserlerinde binlerce hayranıyla buluşan İğrek, enerjisiyle sahneleri sallıyor
Yeni albümü “Parti İptal” ile müzik dünyasına hareket getiren ve her şarkısıyla listelere giren Emir Can İğrek hız kesmeden konserlerine devam ediyor. Dün akşam Kocaeli Hayal Kahvesi ’nde sevenleriyle buluşan Emir Can İğrek kendisine hediye edilen Kocaelispor formasıyla sahneye çıktı…   Son albümü “Parti İptal” ve yılın hiti “ Ali Cabbar ” ile başarıdan başarıya koşan Emir Can İğrek şarkılarını konserlerinde binlerce kişiyle söylemeye devam ediyor. Emir Can İğrek dün akşam Kocaeli Hayal Kahvesi’nde sahne aldı. Biletleri her zamanki gibi günler öncesinden tükenen konserde adeta izdiham yaşandı.   Kocaelispor’un “Hodri Meydan” adındaki taraftar grubunun bütün üyeleriyle geldiği konser bir şenliğe dönüştü. Taraftarların hediye ettiği Kocaelispor’un yeni sezon formasıyla sahneye çıkan Emir Can İğrek’e dakikalarca aralıksız tezahürat yapıldı. “Ali Cabbar”, “Can Dostum” ve “Çağır” şarkıları ikinci kez istendi.    Yaz konserlerine hız kesmeden devam edecek olan Emir Can İğrek farklı şehirlerde hayranlarıyla buluşacak.
Emir Can İğrek’in yeni albümü “Parti İptal” ile müzik listelerinde fırtına gibi esiyor. Konserlerinde binlerce hayranıyla buluşan İğrek, enerjisiyle sahneleri sallıyor

Yeni albümü “Parti İptal” ile müzik dünyasına hareket getiren ve her şarkısıyla listelere giren Emir Can İğrek hız kesmeden konserlerine devam ediyor. Dün akşam Kocaeli Hayal Kahvesi ’nde sevenleriyle buluşan Emir Can İğrek kendisine hediye edilen Kocaelispor formasıyla sahneye çıktı…
 
Son albümü “Parti İptal” ve yılın hiti “ Ali Cabbar ” ile başarıdan başarıya koşan Emir Can İğrek şarkılarını konserlerinde binlerce kişiyle söylemeye devam ediyor. Emir Can İğrek dün akşam Kocaeli Hayal Kahvesi’nde sahne aldı. Biletleri her zamanki gibi günler öncesinden tükenen konserde adeta izdiham yaşandı.
 
Kocaelispor’un “Hodri Meydan” adındaki taraftar grubunun bütün üyeleriyle geldiği konser bir şenliğe dönüştü. Taraftarların hediye ettiği Kocaelispor’un yeni sezon formasıyla sahneye çıkan Emir Can İğrek’e dakikalarca aralıksız tezahürat yapıldı. “Ali Cabbar”, “Can Dostum” ve “Çağır” şarkıları ikinci kez istendi. 
 
Yaz konserlerine hız kesmeden devam edecek olan Emir Can İğrek farklı şehirlerde hayranlarıyla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.