,, ,

Emeklilere Ramazan Bayramı İkramiyesi Ödemelerini Başladı

Ekonomi 02.04.2024 - 13:07, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:07 7944+ kez okundu.
 

Emeklilere Ramazan Bayramı İkramiyesi Ödemelerini Başladı

SGK, Ramazan Bayramı ikramiyelerini ödemeye başladı. Ödemeler, emeklilerin aylık ve gelir durumlarına göre belirlenen tarihlerde yapılacak. İkramiyeler 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emeklilere yönelik Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödenmeye başlandığını duyurdu. İkramiye ödemeleri, emeklilerin aylık ve gelir durumlarına göre belirlenen tarihlerde yapılacak. 4 (a) (SSK) Kapsamındaki Emekliler: Ayın 17 ve 18’i ödeme günü olanlar için ikramiye ödemesi 2 Nisan’da, 19, 20, 21, 22’si ödeme günü olanlar için 3 Nisan’da, 23, 24, 25, 26’sı ödeme günü olanlar için ise 4 Nisan’da yapılacak. 4 (b) (Bağ-Kur) Kapsamındaki Emekliler: Gelir ve aylık alan tüm emeklilere ikramiyeleri 5 Nisan’da yatırılacak. 4 © (Emekli Sandığı) Kapsamındaki Emekliler: Her ayın 1 ile 5’i arasında aylık alan emekliler için ödeme günü, ayın 1 ve 2’si olanlara 2 Nisan’da, 3, 4 ve 5’i olanlara ise aylıkları ile birlikte 3 ve 5 Nisan günleri arasında yatırılacak. Ayrıca, 12 Mart 2024’te Resmi Gazete’de yayımlanan ‘8’inci Yargı Paketi’ olarak anılan 'Ceza Muhakemesi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un 39’uncu maddesi ile emekli bayram ikramiyeleri 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarılmıştı.
SGK, Ramazan Bayramı ikramiyelerini ödemeye başladı. Ödemeler, emeklilerin aylık ve gelir durumlarına göre belirlenen tarihlerde yapılacak. İkramiyeler 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emeklilere yönelik Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödenmeye başlandığını duyurdu. İkramiye ödemeleri, emeklilerin aylık ve gelir durumlarına göre belirlenen tarihlerde yapılacak.

4 (a) (SSK) Kapsamındaki Emekliler: Ayın 17 ve 18’i ödeme günü olanlar için ikramiye ödemesi 2 Nisan’da, 19, 20, 21, 22’si ödeme günü olanlar için 3 Nisan’da, 23, 24, 25, 26’sı ödeme günü olanlar için ise 4 Nisan’da yapılacak.

4 (b) (Bağ-Kur) Kapsamındaki Emekliler: Gelir ve aylık alan tüm emeklilere ikramiyeleri 5 Nisan’da yatırılacak.

4 © (Emekli Sandığı) Kapsamındaki Emekliler: Her ayın 1 ile 5’i arasında aylık alan emekliler için ödeme günü, ayın 1 ve 2’si olanlara 2 Nisan’da, 3, 4 ve 5’i olanlara ise aylıkları ile birlikte 3 ve 5 Nisan günleri arasında yatırılacak.

Ayrıca, 12 Mart 2024’te Resmi Gazete’de yayımlanan ‘8’inci Yargı Paketi’ olarak anılan 'Ceza Muhakemesi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un 39’uncu maddesi ile emekli bayram ikramiyeleri 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.