,, ,

Ekin, "Damat Halayı" için Bodrum'da klip çekti

Magazin 11.08.2023 - 10:07, Güncelleme: 11.08.2023 - 10:07 13632+ kez okundu.
 

Ekin, "Damat Halayı" için Bodrum'da klip çekti

Ekin, "Damat Halayı"nı yeniledi, Bodrum’da ineklerle klip çekti. Şarkısını ineklere okuyan sanatçı, süt verimini artırdığını söyledi.
Ünlü şarkıcı ekin " Damat Halayı " isimli eserine yeni düzenlemeyle bodrumda klip çekti. Yıllardır sahnelerin ve düğünlerin vazgeçilmez repertuar şarkısı olan Ekin imzasıyla " Damat halayı" isimli eser, Bodrumda çiftçilik ve hayvancılık yapan sanatçıya ikinci baharını yaşattırıyor. Şarkı bodrum barlarında çalarken usta yorumcu Ekin eseri yetiştirdiği ineklere ahırda okuyor. Şarkısını ineklere okumaya başladıktan sonra daha fazla süt aldığını dile getiren Ekin "Müzik dinlemesini bilen her canlıya faydalı yeniden gündem olan Damat Halayı isimli eserimi günde 2 defa ineklere okuyorum inanın verdikleri süt çoğaldı" dedi.
Ekin, "Damat Halayı"nı yeniledi, Bodrum’da ineklerle klip çekti. Şarkısını ineklere okuyan sanatçı, süt verimini artırdığını söyledi.

Ünlü şarkıcı ekin " Damat Halayı " isimli eserine yeni düzenlemeyle bodrumda klip çekti. Yıllardır sahnelerin ve düğünlerin vazgeçilmez repertuar şarkısı olan Ekin imzasıyla " Damat halayı" isimli eser, Bodrumda çiftçilik ve hayvancılık yapan sanatçıya ikinci baharını yaşattırıyor.

Şarkı bodrum barlarında çalarken usta yorumcu Ekin eseri yetiştirdiği ineklere ahırda okuyor. Şarkısını ineklere okumaya başladıktan sonra daha fazla süt aldığını dile getiren Ekin "Müzik dinlemesini bilen her canlıya faydalı yeniden gündem olan Damat Halayı isimli eserimi günde 2 defa ineklere okuyorum inanın verdikleri süt çoğaldı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.