,, ,

Edeler Yapımdan Muhteşem Lansman

Tv-Dünyası 06.09.2022 - 09:40, Güncelleme: 06.09.2022 - 09:47 7372+ kez okundu.
 

Edeler Yapımdan Muhteşem Lansman

Peyaz Atlı Prens Madolyon filminin basın lansmanı kahramanmaraş'ta Yapıldı
Yapımcılığını Hüseyin Nacar Ünsal Kavak ve İsa Kırgeçit in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gürcan Koç ,un oturacağı edeler yapım imzalı sunuculuğunu sunucu ve oyuncu Yasemin Güngör ün üstlendiği. Başrollerinde Naci Taşdöğen , Mehmet Kurt , Hababam sınıfı oyuncularından Hababam Boncuk namı değer Ergun Sözen , Bahar Özmert , oyuncu Yasemin Güngör, güzeller güzeli eskişehirli oyuncu ve model Ece Ergüt ünde güzel bir karaktere hayat vereceği ve sürpriz isimlerin rol alacağı Peyaz Atlı Prens Madolyon filminin basın lansmanı geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Peyaz Atlı Prens Madolyon filminin çekimleri önümüzdeki günlerde kahramanmaraşta başlayacak. Haber : Görkem Emgen
Peyaz Atlı Prens Madolyon filminin basın lansmanı kahramanmaraş'ta Yapıldı

Yapımcılığını Hüseyin Nacar Ünsal Kavak ve İsa Kırgeçit in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gürcan Koç ,un oturacağı edeler yapım imzalı sunuculuğunu sunucu ve oyuncu Yasemin Güngör ün üstlendiği. Başrollerinde Naci Taşdöğen , Mehmet Kurt , Hababam sınıfı oyuncularından Hababam Boncuk namı değer Ergun Sözen , Bahar Özmert , oyuncu Yasemin Güngör, güzeller güzeli eskişehirli oyuncu ve model Ece Ergüt ünde güzel bir karaktere hayat vereceği ve sürpriz isimlerin rol alacağı Peyaz Atlı Prens Madolyon filminin basın lansmanı geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Peyaz Atlı Prens Madolyon filminin çekimleri önümüzdeki günlerde kahramanmaraşta başlayacak.

Haber : Görkem Emgen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.