,, ,

Eda Ece, Annelik Deneyimini Takipçileriyle Paylaştı: "Uyku Yok, Dinlenme Yok, Ama Dev Bir Sevgi Var"

Magazin 30.04.2024 - 10:12, Güncelleme: 30.04.2024 - 10:12 4499 kez okundu.
 

Eda Ece, Annelik Deneyimini Takipçileriyle Paylaştı: "Uyku Yok, Dinlenme Yok, Ama Dev Bir Sevgi Var"

Eda Ece, annelik duygularını paylaşıyor; sevgi ve fedakarlık dolu yeni yaşam
Ünlü oyuncu Eda Ece , yeni annelik deneyimini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Doğumdan beri 7/24 bebeğiyle ilgilendiğini ve anne olmanın ne kadar zorlu ve güzel bir duygu olduğunu anlatan Ece, şu ifadelere yer verdi: "Beni soracak olursanız doğumdan beri 7/24 minik kuşumlayım. Annelik ne büyük bir şeymiş anladım. Uyku yok, dinlenme yok, sürekli ona en iyi şekilde bakmaya çalışıyorsun yapabildiğin kadar. Aklın, fikrin onda. Dev bir sevgi ve fedakarlık, çok acayip." Ece, anne olmadan önce annelerin ne kadar zorluk çektiğini tam olarak anlamadığını da itiraf etti. "Ama meğer kızlar neler yaşıyormuş da anne olmadan haberim yokmuş. Hediye alıp alıp gittik. 'Ne çekiyorsunuz, neler yaşıyorsunuz?' dememişiz. Şu an vaktim olmuyor uzun uzun ama anneler; sizle konuşacaklarımız var, vay be. Bütün saygıyı hak ediyoruz. Ellerinizden öpüyorum hepimizin." Ece'nin bu samimi paylaşımı takipçilerinden büyük beğeni aldı. Birçok takipçi Ece'ye annelik dileklerini iletirken, bazı takipçiler de kendi annelik deneyimlerini paylaştı. Eda Ece , geçtiğimiz yıl basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmiş ve kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu. Çift, 2023 yılında bir kız bebek dünyaya getirmişlerdi.
Eda Ece, annelik duygularını paylaşıyor; sevgi ve fedakarlık dolu yeni yaşam

Ünlü oyuncu Eda Ece , yeni annelik deneyimini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Doğumdan beri 7/24 bebeğiyle ilgilendiğini ve anne olmanın ne kadar zorlu ve güzel bir duygu olduğunu anlatan Ece, şu ifadelere yer verdi:

"Beni soracak olursanız doğumdan beri 7/24 minik kuşumlayım. Annelik ne büyük bir şeymiş anladım. Uyku yok, dinlenme yok, sürekli ona en iyi şekilde bakmaya çalışıyorsun yapabildiğin kadar. Aklın, fikrin onda. Dev bir sevgi ve fedakarlık, çok acayip."

Ece, anne olmadan önce annelerin ne kadar zorluk çektiğini tam olarak anlamadığını da itiraf etti.

"Ama meğer kızlar neler yaşıyormuş da anne olmadan haberim yokmuş. Hediye alıp alıp gittik. 'Ne çekiyorsunuz, neler yaşıyorsunuz?' dememişiz. Şu an vaktim olmuyor uzun uzun ama anneler; sizle konuşacaklarımız var, vay be. Bütün saygıyı hak ediyoruz. Ellerinizden öpüyorum hepimizin."

Ece'nin bu samimi paylaşımı takipçilerinden büyük beğeni aldı. Birçok takipçi Ece'ye annelik dileklerini iletirken, bazı takipçiler de kendi annelik deneyimlerini paylaştı.

Eda Ece , geçtiğimiz yıl basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmiş ve kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu. Çift, 2023 yılında bir kız bebek dünyaya getirmişlerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.