,, ,

Ece Ilıcalı Kimdir, Nerelidir? Ece Ilıcalı Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 26.07.2023 - 09:09, Güncelleme: 26.07.2023 - 09:09 6065+ kez okundu.
 

Ece Ilıcalı Kimdir, Nerelidir? Ece Ilıcalı Hayatı ve Biyografisi

Ece Ilıcalı Kimdir, Nerelidir? Ece Ilıcalı Hayatı ve Biyografisi
Ece Ilıcalı , 24 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı 'nın ilk çocuğudur. Özel Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nden mezun oldu. Ardından, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde İngilizce İşletme bölümünde lisans eğitimi aldı. Ece Ilıcalı , 2013 yılında Acun Medya 'da staj yapmaya başladı. Stajının ardından, Acun Medya'da Prodüksiyon Asistanı olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasının yardımcı sunuculuğunu üstlendi. 2016 yılında, yine TV8'de "Var Mısın Yok Musun" yarışmasının yardımcı sunuculuğunu üstlendi. 2017 yılında, Acun Medya'nın dijital platformu Exxen'in Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı. Ece Ilıcalı , 2018 yılında Efe Ceyhun ile evlendi. Çiftin bir kız çocukları vardır. Ece Ilıcalı , iş adamı Acun Ilıcalı 'nın kızıdır. Acun Ilıcalı, Türkiye'nin en başarılı televizyoncularından biridir. Acun Medya'nın sahibi olan Acun Ilıcalı, Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi birçok başarılı programın yapımcısıdır. Ece Ilıcalı , babası Acun Ilıcalı 'nın izinden giderek televizyon dünyasına adım attı. Acun Medya'da staj yaparak televizyonculuk kariyerine başladı. Ardından, Acun Medya'da Prodüksiyon Asistanı olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasının yardımcı sunuculuğunu üstlendi. 2016 yılında, yine TV8'de "Var Mısın Yok Musun" yarışmasının yardımcı sunuculuğunu üstlendi. 2017 yılında, Acun Medya'nın dijital platformu Exxen'in Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı. Ece Ilıcalı , iş adamı Acun Ilıcalı'nın kızı olmasıyla birlikte, daha doğmadan tanınmaya başladı. Ancak, Ece Ilıcalı, babasının tanınmışlığıyla yetinmedi ve kendi çabalarıyla başarılı bir iş kadını olmayı başardı. Ece Ilıcalı , genç yaşta Acun Medya'da önemli görevler üstlendi ve kısa sürede şirketin önemli isimlerinden biri oldu. Ece Ilıcalı , aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem vermektedir.
Ece Ilıcalı Kimdir, Nerelidir? Ece Ilıcalı Hayatı ve Biyografisi

Ece Ilıcalı , 24 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı 'nın ilk çocuğudur. Özel Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nden mezun oldu. Ardından, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde İngilizce İşletme bölümünde lisans eğitimi aldı.

Ece Ilıcalı , 2013 yılında Acun Medya 'da staj yapmaya başladı. Stajının ardından, Acun Medya'da Prodüksiyon Asistanı olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasının yardımcı sunuculuğunu üstlendi. 2016 yılında, yine TV8'de "Var Mısın Yok Musun" yarışmasının yardımcı sunuculuğunu üstlendi. 2017 yılında, Acun Medya'nın dijital platformu Exxen'in Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı.

Ece Ilıcalı , 2018 yılında Efe Ceyhun ile evlendi. Çiftin bir kız çocukları vardır.

Ece Ilıcalı , iş adamı Acun Ilıcalı 'nın kızıdır. Acun Ilıcalı, Türkiye'nin en başarılı televizyoncularından biridir. Acun Medya'nın sahibi olan Acun Ilıcalı, Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi birçok başarılı programın yapımcısıdır.

Ece Ilıcalı , babası Acun Ilıcalı 'nın izinden giderek televizyon dünyasına adım attı. Acun Medya'da staj yaparak televizyonculuk kariyerine başladı. Ardından, Acun Medya'da Prodüksiyon Asistanı olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasının yardımcı sunuculuğunu üstlendi. 2016 yılında, yine TV8'de "Var Mısın Yok Musun" yarışmasının yardımcı sunuculuğunu üstlendi. 2017 yılında, Acun Medya'nın dijital platformu Exxen'in Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı.

Ece Ilıcalı , iş adamı Acun Ilıcalı'nın kızı olmasıyla birlikte, daha doğmadan tanınmaya başladı. Ancak, Ece Ilıcalı, babasının tanınmışlığıyla yetinmedi ve kendi çabalarıyla başarılı bir iş kadını olmayı başardı. Ece Ilıcalı , genç yaşta Acun Medya'da önemli görevler üstlendi ve kısa sürede şirketin önemli isimlerinden biri oldu. Ece Ilıcalı , aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem vermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.