,, ,

Dying Light 2 sistem gereksinimleri: Dying Light 2 kaç Gb yer kaplar?

Oyun 29.07.2023 - 17:09, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:09 9830+ kez okundu.
 

Dying Light 2 sistem gereksinimleri: Dying Light 2 kaç Gb yer kaplar?

Dying Light 2 sistem gereksinimleri: Dying Light 2 kaç Gb yer kaplar?
Dying Light 2 , Techland tarafından geliştirilen ve Techland Publishing tarafından yayınlanan bir açık dünya hayatta kalma korku video oyunudur. Oyun , 4 Şubat 2022 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü. Dying Light 2 , Harran'dan 20 yıl sonra geçmektedir ve oyunculara Villedor'un şehrinde hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Oyunda, parkour, silahlar ve yakın dövüş kullanılarak zombilerle savaşılabilir. Oyunda, çeşitli görevler, etkinlikler ve zindanlar bulunmaktadır. Dying Light 2 , minimum sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür. Dying Light 2 'nin minimum sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 8 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 veya AMD Radeon RX 470 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan Dying Light 2 'nin önerilen sistem gereksinimleri şunlardır: İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X Bellek: 16 GB RAM Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 veya AMD Radeon RX Vega 56 Depolama: 60 GB kullanılabilir alan Dying Light 2 , 60 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir. Dying Light 2 , yüksek kaliteli grafikleri, eğlenceli oynanışı ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken bir oyundur. Oyunu oynamak için güçlü bir bilgisayara sahip olmanız gerekmez. Ancak, oyunun en iyi grafiklerini ve performansını elde etmek için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmanız tavsiye edilir.
Dying Light 2 sistem gereksinimleri: Dying Light 2 kaç Gb yer kaplar?

Dying Light 2 , Techland tarafından geliştirilen ve Techland Publishing tarafından yayınlanan bir açık dünya hayatta kalma korku video oyunudur. Oyun , 4 Şubat 2022 tarihinde Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.

Dying Light 2 , Harran'dan 20 yıl sonra geçmektedir ve oyunculara Villedor'un şehrinde hayatta kalma mücadelesi vermektedir. Oyunda, parkour, silahlar ve yakın dövüş kullanılarak zombilerle savaşılabilir. Oyunda, çeşitli görevler, etkinlikler ve zindanlar bulunmaktadır.

Dying Light 2 , minimum sistem gereksinimleri gerektiren bir oyundur. Oyunu hemen hemen her bilgisayarda oynamak mümkündür.

Dying Light 2 'nin minimum sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD Ryzen 3 1200
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 veya AMD Radeon RX 470
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Dying Light 2 'nin önerilen sistem gereksinimleri şunlardır:

  • İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 veya AMD Radeon RX Vega 56
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Dying Light 2 , 60 GB'den fazla yer kaplamaktadır. Oyunun kurulum boyutu, bilgisayarınızın donanımına ve sahip olduğunuz sürümüne bağlı olarak değişebilir.

Dying Light 2 , yüksek kaliteli grafikleri, eğlenceli oynanışı ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken bir oyundur. Oyunu oynamak için güçlü bir bilgisayara sahip olmanız gerekmez. Ancak, oyunun en iyi grafiklerini ve performansını elde etmek için önerilen sistem gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olmanız tavsiye edilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.