,, ,

Duygu Keser Kimdir

Kimdir 31.08.2022 - 16:49, Güncelleme: 31.08.2022 - 17:01 10459+ kez okundu.
 

Duygu Keser Kimdir

Duygu Keser kimdir? Duygu Keser hangi dizide oynuyor? Duygu Keser hangi dizilerde oynadı? karakterini hangi oyuncu canlandırıyor?
Duygu Keser 2 Mart 1984 senesinde İzmir’de Dünyaya Geldi Duygu Keser ’in yaklaşık olarak boyu 1.81 kilosu 68 oldugu bilinmektedir. Arka Sokaklar isminde dizide oynamıştır  Bu dizinin arkasından 2007 tarihinde Sıla adındaki diziye 2. Sezon dahil olmuş ve Feride karakterini canlandırmıştır. Duygu Keser 2009 senesinde Küçük Kadınlar dizisine yine sonradan dizeye dahil oldu ve hem 2.Sezonda hemde 3. Sezonda oynamıştır. Bu dizide Duygu Keser ( Zeycan)  karakteri ile izleyicilerinden kalbine taht kurmuştur Duygu Keser 2013 tarihinde Gelmeyen Bahar adlı sinema filminde oynamıştır. Bu sinema filminde Songül’ü canlandırmıştır. Ünlü oyuncu 2014 tarihinde ekranlarda gösterilen Kanal D ekranlarındaki Alın Yazım dizisinde oynadı. Bu dizide Asya karakterini canlandırmıştır. Yer aldığı diziler: Arka Sokaklar Alın Yazım Asya Yılmaz Böyle Bitmesin Sıla Feride Küçük Kadınlar Zeycan Bebeğim
Duygu Keser kimdir? Duygu Keser hangi dizide oynuyor? Duygu Keser hangi dizilerde oynadı? karakterini hangi oyuncu canlandırıyor?

Duygu Keser 2 Mart 1984 senesinde İzmir’de Dünyaya Geldi Duygu Keser ’in yaklaşık olarak boyu 1.81 kilosu 68 oldugu bilinmektedir. Arka Sokaklar isminde dizide oynamıştır  Bu dizinin arkasından 2007 tarihinde Sıla adındaki diziye 2. Sezon dahil olmuş ve Feride karakterini canlandırmıştır. Duygu Keser 2009 senesinde Küçük Kadınlar dizisine yine sonradan dizeye dahil oldu ve hem 2.Sezonda hemde 3. Sezonda oynamıştır. Bu dizide Duygu Keser ( Zeycan)  karakteri ile izleyicilerinden kalbine taht kurmuştur Duygu Keser 2013 tarihinde Gelmeyen Bahar adlı sinema filminde oynamıştır. Bu sinema filminde Songül’ü canlandırmıştır. Ünlü oyuncu 2014 tarihinde ekranlarda gösterilen Kanal D ekranlarındaki Alın Yazım dizisinde oynadı. Bu dizide Asya karakterini canlandırmıştır.

Yer aldığı diziler:

Arka Sokaklar

Alın Yazım

Asya Yılmaz Böyle Bitmesin

Sıla

Feride Küçük Kadınlar

Zeycan Bebeğim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.