,, ,

Dün Akşam Ekranlarda Reyting Savaşı: Osman Zirvede, Sandık Kokusu Düşüşte!

Yayın Akışı 18.04.2024 - 11:06, Güncelleme: 18.04.2024 - 11:06 1999 kez okundu.
 

Dün Akşam Ekranlarda Reyting Savaşı: Osman Zirvede, Sandık Kokusu Düşüşte!

Dün akşamki dizi reytinglerinde Kuruluş Osman zirvede, Survivor All Star ikinci sırada. Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım düşüş yaşadı
Dün akşam yayınlanan dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Total reytinglerde Kuruluş Osman ,  zirvede yerini korurken, Survivor All Star ikinci sırada yer aldı. Sandık Kokusu ise reytinglerde düşüş yaşayan diziler arasında yer aldı. Total: Kuruluş Osman : 6,49 (Artış) Survivor All Star : 5,31 Sandık Kokusu : 3,94 (Düşüş) Taş Kağıt Makas : 3,52 (Artış) Şahane Hayatım : 2,85 (Düşüş) Bir Sevdadır : 1,91 (Artış) Esaret : 1,15 (Düşüş) Rüzgarlı Tepe : 0,74 (Düşüş) Kan Çiçekleri : 0,52 (Düşüş) AB: Sandık Kokusu : 4,43 (Artış) Kuruluş Osman : 4,31 (Düşüş) Survivor All Star : 4,22 Taş Kağıt Makas : 3,72 (Artış) Şahane Hayatım : 1,73 (Düşüş) Bir Sevdadır : 1,51 (Artış) Esaret : 0,55 (Düşüş) Rüzgarlı Tepe : N/A Kan Çiçekleri : N/A ABC1: Kuruluş Osman : 5,99 (Artış) Survivor All Star : 5,18 Sandık Kokusu : 4,97 (Düşüş) Taş Kağıt Makas : 4,04 (Düşüş) Şahane Hayatım : 2,29 (Düşüş) Bir Sevdadır : 1,73 (Düşüş) Esaret : 0,53 (Düşüş) Rüzgarlı Tepe : 0,36 (Düşüş) Kan Çiçekleri : N/A Genel Değerlendirme: Genel olarak bakıldığında dizilerde bir düşüş trendi gözlemleniyor. Özellikle "Şahane Hayatım" dizisi finale yaklaşırken reytinglerde şok edici bir düşüş yaşıyor. Dikkat Çekici Noktalar: Kuruluş Osman , tüm kategorilerde zirvede yer alarak istikrarlı bir başarı grafiği çiziyor. Survivor All Star , Total ve ABC1 kategorilerinde ikinci sırada yer alırken, AB kategorisinde üçüncü sırada yer alıyor. Sandık Kokusu dizisi ise Total ve ABC1 kategorilerinde düşüş yaşarken, AB kategorisinde artış yaşıyor. Şahane Hayatım dizisinin reytinglerinde finale yaklaşırken büyük bir düşüş yaşanması dikkat çekici. Sonuç: Dün akşam ekranlarda reyting savaşı devam etti. Kuruluş Osman zirvede yerini korurken, Sandık Kokusu reytinglerde düşüş yaşayan diziler arasında yer aldı. Şahane Hayatım dizisinin reytinglerindeki şok edici düşüş ise final öncesi merak konusu.
Dün akşamki dizi reytinglerinde Kuruluş Osman zirvede, Survivor All Star ikinci sırada. Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım düşüş yaşadı

Dün akşam yayınlanan dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Total reytinglerde Kuruluş Osman ,  zirvede yerini korurken, Survivor All Star ikinci sırada yer aldı. Sandık Kokusu ise reytinglerde düşüş yaşayan diziler arasında yer aldı.

Total:

AB:

ABC1:

Genel Değerlendirme:

Genel olarak bakıldığında dizilerde bir düşüş trendi gözlemleniyor. Özellikle "Şahane Hayatım" dizisi finale yaklaşırken reytinglerde şok edici bir düşüş yaşıyor.

Dikkat Çekici Noktalar:

  • Kuruluş Osman , tüm kategorilerde zirvede yer alarak istikrarlı bir başarı grafiği çiziyor.
  • Survivor All Star , Total ve ABC1 kategorilerinde ikinci sırada yer alırken, AB kategorisinde üçüncü sırada yer alıyor.
  • Sandık Kokusu dizisi ise Total ve ABC1 kategorilerinde düşüş yaşarken, AB kategorisinde artış yaşıyor.
  • Şahane Hayatım dizisinin reytinglerinde finale yaklaşırken büyük bir düşüş yaşanması dikkat çekici.

Sonuç:

Dün akşam ekranlarda reyting savaşı devam etti. Kuruluş Osman zirvede yerini korurken, Sandık Kokusu reytinglerde düşüş yaşayan diziler arasında yer aldı. Şahane Hayatım dizisinin reytinglerindeki şok edici düşüş ise final öncesi merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.