,, ,

Dr. Süleyman Basa'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gündem 28.10.2022 - 20:25, Güncelleme: 28.10.2022 - 20:27 4131+ kez okundu.
 

Dr. Süleyman Basa'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Dr. Süleyman Basa'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr. Süleyman Basa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99.yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Dr. Süleyman Basa,mesajında, halkın kalkınmasına, huzur ve refahına büyük katkı sağlayan cumhuriyetin, milletin her türlü hakkının korunduğu müstesna devlet yapısı ve idare sistemine sahip olduğunu belirtti. Cumhuriyetin, toplumun farklı kesimleri arasında fark gözetmeden, onları aynı ülkü, gaye ve değerler etrafında buluşturduğunu anlatan Kaldırım, "İdare edenlerle idare edilenleri ulusal egemenlik çatısı altında ve demokrasi çizgisinde bir araya getiren yegane yönetim biçimidir. Türk milleti olarak bizler, bu idareye çok büyük zorluklar, fedakarlıklar ve kahramanlık dolu mücadeleler sonrası kavuşabildik." ifadesini kullandı. Dr. Süleyman Basa,vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenlerin ebediyete kadar unutulmayacağını vurgulayarak, şunları kaydetti: "2023 yılında büyük gururla 100. yılını kutlayacağımız cumhuriyetimizi, belirlenen yüksek gaye ve hedeflere ulaştırmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için üstlenmiş olduğumuz her görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna birlik beraberlik içerisinde bıkmadan, usanmadan, yorulmadan büyük bir azimle çalışacağız.   İşte bu heyecan ve umut içerisinde; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun ! 99. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizin ilan edildiği bugünü ‘En Büyük Bayramımız’ olarak tanımlayan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz silah arkadaşlarını, vatan için canını hiçe sayan gazi ve şehitlerimizi, saygı ve minnetle anıyorum.
Dr. Süleyman Basa'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr. Süleyman Basa, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99.yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dr. Süleyman Basa,mesajında, halkın kalkınmasına, huzur ve refahına büyük katkı sağlayan cumhuriyetin, milletin her türlü hakkının korunduğu müstesna devlet yapısı ve idare sistemine sahip olduğunu belirtti. Cumhuriyetin, toplumun farklı kesimleri arasında fark gözetmeden, onları aynı ülkü, gaye ve değerler etrafında buluşturduğunu anlatan Kaldırım, "İdare edenlerle idare edilenleri ulusal egemenlik çatısı altında ve demokrasi çizgisinde bir araya getiren yegane yönetim biçimidir. Türk milleti olarak bizler, bu idareye çok büyük zorluklar, fedakarlıklar ve kahramanlık dolu mücadeleler sonrası kavuşabildik." ifadesini kullandı.

Dr. Süleyman Basa,vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenlerin ebediyete kadar unutulmayacağını vurgulayarak, şunları kaydetti: "2023 yılında büyük gururla 100. yılını kutlayacağımız cumhuriyetimizi, belirlenen yüksek gaye ve hedeflere ulaştırmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için üstlenmiş olduğumuz her görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna birlik beraberlik içerisinde bıkmadan, usanmadan, yorulmadan büyük bir azimle çalışacağız.

 

İşte bu heyecan ve umut içerisinde; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun ! 99. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizin ilan edildiği bugünü ‘En Büyük Bayramımız’ olarak tanımlayan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz silah arkadaşlarını, vatan için canını hiçe sayan gazi ve şehitlerimizi, saygı ve minnetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.