,, ,

Döşemealtı Belediyesi, Ramazan ayında da iyilik dağıtmaya devam ediyor

Gündem 12.04.2022 - 10:19, Güncelleme: 12.04.2022 - 10:19 4836+ kez okundu.
 

Döşemealtı Belediyesi, Ramazan ayında da iyilik dağıtmaya devam ediyor

Döşemealtı Belediyesi, Ramazan ayında da iyilik dağıtmaya devam ediyor
Döşemealtı  Belediyesi, Ramazan ayında da iyilik dağıtmaya devam ediyor  Döşemealtı  Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağıtımını sürdürüyor. Belediye ekipleri, 1 haftada 2 bin 500 aileye gıda kolisi dağıttı.   Yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayı nedeniyle ilçeyi karış karış gezerek ihtiyaç sahiplerini tespit eden Döşemealtı  Belediyesi Nar Masa ekipleri, 1 haftada 2 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıttı.  Döşemealtı Belediyesi'nin kuruluşu olan Emekçi Bakkal bünyesinde hazırlanan gıda kolileri, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine teslim edilirken, hayırsever vatandaşlar da bağışlarıyla destek olmayı sürdürüyor. Gıda kolisinin yanı sıra marketlerde geçerli olan hediye kartı bağışları da yine belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.   Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, pandemi döneminde büyük tecrübe kazandıklarını belirterek,  “Nar masa ekiplerimiz pandemi döneminde yaptığımız çalışmalarda tecrübe kazandı. Mahalle muhtarlarımızla da irtibat halindeyiz. İhtiyaç sahiplerini tespit ederek başvurusu olmasa bile biz onlara ulaşıyoruz. Bu süreçte destek olan Hayır severlere de teşekkür ederim. Çalışma arkadaşlarımı mesai kavramı gözetmeden yardım kolilerini vatandaşlarımıza ulaştırdığı için canı gönülden kutluyorum” diye söyledi. 
Döşemealtı Belediyesi, Ramazan ayında da iyilik dağıtmaya devam ediyor

Döşemealtı  Belediyesi, Ramazan ayında da iyilik dağıtmaya devam ediyor 

Döşemealtı  Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağıtımını sürdürüyor. Belediye ekipleri, 1 haftada 2 bin 500 aileye gıda kolisi dağıttı.  

Yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayı nedeniyle ilçeyi karış karış gezerek ihtiyaç sahiplerini tespit eden Döşemealtı  Belediyesi Nar Masa ekipleri, 1 haftada 2 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi dağıttı. 

Döşemealtı Belediyesi'nin kuruluşu olan Emekçi Bakkal bünyesinde hazırlanan gıda kolileri, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine teslim edilirken, hayırsever vatandaşlar da bağışlarıyla destek olmayı sürdürüyor. Gıda kolisinin yanı sıra marketlerde geçerli olan hediye kartı bağışları da yine belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.  

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, pandemi döneminde büyük tecrübe kazandıklarını belirterek,  “Nar masa ekiplerimiz pandemi döneminde yaptığımız çalışmalarda tecrübe kazandı. Mahalle muhtarlarımızla da irtibat halindeyiz. İhtiyaç sahiplerini tespit ederek başvurusu olmasa bile biz onlara ulaşıyoruz. Bu süreçte destek olan Hayır severlere de teşekkür ederim. Çalışma arkadaşlarımı mesai kavramı gözetmeden yardım kolilerini vatandaşlarımıza ulaştırdığı için canı gönülden kutluyorum” diye söyledi. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.