,, ,

Doğum Günü Olanlara Melek Mosso Dan Jest

Gündem 17.10.2022 - 14:43, Güncelleme: 17.10.2022 - 14:43 3678+ kez okundu.
 

Doğum Günü Olanlara Melek Mosso Dan Jest

Doğum Günü Olanlara Melek Mosso Dan Jest
Türk Müziğinin güçlü seslerinden Melek Mosso , İstanbul Ataşehir Water Garden'daki Muamma Plus'ta sahne aldı. Sahnesine siyah beyaz rengindeki mini elbiseyle çıkan güzel şarkıcı programındaki hem eğlendiren hem de hüzünlendiren şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere harika bir akşam eğlencesi yaşattı. Gecenin,yeni yaşını alan sevenlerine "Doğum Günü" şarkısını söyleyerek jest yapan Mosso " En nihayetinde hepimiz doğuyoruz , büyüyoruz , yaşlanıyoruz ama vurulsakta ölmüyoruz" dedi.   "BİZ KADINLARIN ÖZGÜRLÜĞÜ VE GELECEĞİ İÇİN KONUŞAN AZ KİŞİ VAR , ONLARDAN BİRİYİM" Kadınlara desteğinin her zaman tam olduğunu ve bunun için çok uğraştığını belirten Mosso " Biz kadınların özgürlüğü ve geleceği hakkında konuşan çok az kişi var ve onlardan biride benim.Hatunlar , hanımlar konuşmaya devam edeceğim , herkes bunu bilsin" dedi.   "SAHNEYE PARA ATILMAZ, ÇOK AYIP, YAPMAYIN " Sahneye para atılmasına sinirlenen Mosso tepkisini tatlı sert bir dille " Arkadaşlar hiç mi konsere gitmediniz ? Sahnedeki sanatçıya para atılmaz , yapmayın çok ayıp bir şey , neyse tadımız kaçmasın " diyerek performansına hep bir ağızdan söylenen şarkılarıyla devam etti.   "NAMUSU YANLIŞ YERDE ARIYORLAR" Türk müzik piyasasındaki gelişmelerden rahatsızlığı dile getiren Mosso , "Namus" adlı şarkısına ithafen " Bu şarkıyı her söylerken Türkiye'nin halini düşünürdüm , sonra kendimi düşünmeye başladım.İşte birgün İrem Derici bir gün Gülşen , Aleyna Tilki sıra kimlere kimlere gelir bilmiyorum ama mevzu biz kadın sanatçılar olunca namusu çok yanlış yerde arıyorlar.Bırakın da bizde işimizi yapalım" dedi.   "BU GECE ARAMIZDA DAĞLAR DENİZLER VARMIŞ GİBİ OLMAYACAK" Konuklarıyla olan sıcak ve samimi sohbetiyle geceye renk katan başarılı şarkıcı " Keyifli ve samimi bir akşam olacak biz bize olacağız.Öyle aramızda denizler , dağlar , sahneler varmış gibi olmayacak " dedi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Mosso , gecenin finalini   " Hayatım Kaymış " şarkısıyla yaparken konuklarının güçlü alkışlarıyla birlikte performansını noktaladı.
Doğum Günü Olanlara Melek Mosso Dan Jest
Türk Müziğinin güçlü seslerinden Melek Mosso , İstanbul Ataşehir Water Garden'daki Muamma Plus'ta sahne aldı.
Sahnesine siyah beyaz rengindeki mini elbiseyle çıkan güzel şarkıcı programındaki hem eğlendiren hem de hüzünlendiren şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere harika bir akşam eğlencesi yaşattı.
Gecenin,yeni yaşını alan sevenlerine "Doğum Günü" şarkısını söyleyerek jest yapan Mosso " En nihayetinde hepimiz doğuyoruz , büyüyoruz , yaşlanıyoruz ama vurulsakta ölmüyoruz" dedi.
 
"BİZ KADINLARIN ÖZGÜRLÜĞÜ VE GELECEĞİ İÇİN KONUŞAN AZ KİŞİ VAR , ONLARDAN BİRİYİM"
Kadınlara desteğinin her zaman tam olduğunu ve bunun için çok uğraştığını belirten Mosso " Biz kadınların özgürlüğü ve geleceği hakkında konuşan çok az kişi var ve onlardan biride benim.Hatunlar , hanımlar konuşmaya devam edeceğim , herkes bunu bilsin" dedi.
 
"SAHNEYE PARA ATILMAZ, ÇOK AYIP, YAPMAYIN "
Sahneye para atılmasına sinirlenen Mosso tepkisini tatlı sert bir dille " Arkadaşlar hiç mi konsere gitmediniz ? Sahnedeki sanatçıya para atılmaz , yapmayın çok ayıp bir şey , neyse tadımız kaçmasın " diyerek performansına hep bir ağızdan söylenen şarkılarıyla devam etti.
 
"NAMUSU YANLIŞ YERDE ARIYORLAR"
Türk müzik piyasasındaki gelişmelerden rahatsızlığı dile getiren Mosso , "Namus" adlı şarkısına ithafen " Bu şarkıyı her söylerken Türkiye'nin halini düşünürdüm , sonra kendimi düşünmeye başladım.İşte birgün İrem Derici bir gün Gülşen , Aleyna Tilki sıra kimlere kimlere gelir bilmiyorum ama mevzu biz kadın sanatçılar olunca namusu çok yanlış yerde arıyorlar.Bırakın da bizde işimizi yapalım" dedi.
 
"BU GECE ARAMIZDA DAĞLAR DENİZLER VARMIŞ GİBİ OLMAYACAK"
Konuklarıyla olan sıcak ve samimi sohbetiyle geceye renk katan başarılı şarkıcı " Keyifli ve samimi bir akşam olacak biz bize olacağız.Öyle aramızda denizler , dağlar , sahneler varmış gibi olmayacak " dedi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Mosso , gecenin finalini
 
" Hayatım Kaymış " şarkısıyla yaparken konuklarının güçlü alkışlarıyla birlikte performansını noktaladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.