,, ,

Doğru Yol Partisi Artuklu İlçe Başkanı Müslüm Özalp : Uluslararası toplum İsrail'i durdurmalı

Siyaset 19.10.2023 - 17:58, Güncelleme: 19.10.2023 - 17:58 5054+ kez okundu.
 

Doğru Yol Partisi Artuklu İlçe Başkanı Müslüm Özalp : Uluslararası toplum İsrail'i durdurmalı

Doğru Yol Partisi Mardin Artuklu İlçe Başkanı Müslüm Özalp, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını kınadı ve uluslararası toplumun daha etkin bir tutum sergilemesi gerektiğini belirtti
Doğru Yol Partisi Mardin Artuklu İlçe Başkanı Müslüm Özalp İsrail 'in Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılarını kabul edilemez bulduğunu ve uluslararası toplumun bu duruma karşı daha etkin bir tutum sergilemesi gerektiğini söyledi. Müslüm Özalp yaptığı yazılı açıklamada, "İsrail, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürüyor. Bu saldırılar, hem uluslararası hukuka hem de insan haklarına aykırıdır. İsrail, Filistin halkına yönelik bir soykırım yapmaktadır. Bu saldırıları şiddetle kınıyoruz." dedi. Müslüm Özalp uluslararası toplumun bu duruma karşı daha etkin bir tutum sergilemesi gerektiğini belirterek, "Uluslararası toplum, İsrail'i bu saldırıları durdurmaya zorlamalıdır. Filistin halkının hakkı olan barış ve özgürlük için gerekli adımlar atılmalıdır." ifadelerini kullandı. Müslüm Özalp açıklamasında ayrıca, "Doğru Yol Partisi olarak, Filistin halkının yanındayız ve onların haklarını savunmaya devam edeceğiz." dedi.
Doğru Yol Partisi Mardin Artuklu İlçe Başkanı Müslüm Özalp, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını kınadı ve uluslararası toplumun daha etkin bir tutum sergilemesi gerektiğini belirtti

Doğru Yol Partisi Mardin Artuklu İlçe Başkanı Müslüm Özalp İsrail 'in Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılarını kabul edilemez bulduğunu ve uluslararası toplumun bu duruma karşı daha etkin bir tutum sergilemesi gerektiğini söyledi.

Müslüm Özalp yaptığı yazılı açıklamada, "İsrail, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürüyor. Bu saldırılar, hem uluslararası hukuka hem de insan haklarına aykırıdır. İsrail, Filistin halkına yönelik bir soykırım yapmaktadır. Bu saldırıları şiddetle kınıyoruz." dedi.

Müslüm Özalp uluslararası toplumun bu duruma karşı daha etkin bir tutum sergilemesi gerektiğini belirterek, "Uluslararası toplum, İsrail'i bu saldırıları durdurmaya zorlamalıdır. Filistin halkının hakkı olan barış ve özgürlük için gerekli adımlar atılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Müslüm Özalp açıklamasında ayrıca, " Doğru Yol Partisi olarak, Filistin halkının yanındayız ve onların haklarını savunmaya devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.