,, ,

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Karaosman’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Gündem 18.03.2024 - 10:56, Güncelleme: 18.03.2024 - 10:56 2987+ kez okundu.
 

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Karaosman’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında, Sabiha Karaosman , Türk milletinin azmini ve kahramanlığını övdü ve şehitleri anıldı
Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman , 18 Mart Çanakkale Zaferi 'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "18 Mart 1915, Türk milletinin azmini ve kahramanlığını tüm dünyaya gösteren bir zaferin yıldönümüdür. Çanakkale Savaşı, sadece bir savaş değil, bir milletin varoluş mücadelesiydi. Bu mücadelede, Mehmetçik, vatan sevgisi ve inançla, imkansızı başardı ve Çanakkale'yi "geçilmez" kıldı." Karaosman, mesajında şunları da kaydetti: "18 Mart 1915'te, Çanakkale Boğazı'na büyük bir deniz harekâtı düzenleyen İtilaf Devletleri, Osmanlı topraklarına girmeyi ve İstanbul'u ele geçirmeyi planlıyordu. Fakat, kahraman Türk denizcileri, tüm imkansızlıklara rağmen, boğazı başarıyla savundu ve düşman gemilerini geri püskürttü. Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda manevi bir zaferdi. Çanakkale Savaşı, Türk milletinin bağımsızlık azmini ve vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdi. Bu savaşta verilen şehitler ve gaziler, Türk milletinin hafızasında sonsuza kadar yaşayacaktır. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, bu destanı yazan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun!"
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında, Sabiha Karaosman , Türk milletinin azmini ve kahramanlığını övdü ve şehitleri anıldı

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman , 18 Mart Çanakkale Zaferi 'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"18 Mart 1915, Türk milletinin azmini ve kahramanlığını tüm dünyaya gösteren bir zaferin yıldönümüdür. Çanakkale Savaşı, sadece bir savaş değil, bir milletin varoluş mücadelesiydi. Bu mücadelede, Mehmetçik, vatan sevgisi ve inançla, imkansızı başardı ve Çanakkale'yi "geçilmez" kıldı."

Karaosman, mesajında şunları da kaydetti:

"18 Mart 1915'te, Çanakkale Boğazı'na büyük bir deniz harekâtı düzenleyen İtilaf Devletleri, Osmanlı topraklarına girmeyi ve İstanbul'u ele geçirmeyi planlıyordu. Fakat, kahraman Türk denizcileri, tüm imkansızlıklara rağmen, boğazı başarıyla savundu ve düşman gemilerini geri püskürttü.

Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda manevi bir zaferdi. Çanakkale Savaşı, Türk milletinin bağımsızlık azmini ve vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdi. Bu savaşta verilen şehitler ve gaziler, Türk milletinin hafızasında sonsuza kadar yaşayacaktır.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, bu destanı yazan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.