,, ,

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, öğretmenini ziyaret etti

Gündem 24.07.2023 - 11:31, Güncelleme: 24.07.2023 - 11:31 3225+ kez okundu.
 

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, öğretmenini ziyaret etti

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, öğretmenini ziyaret etti
Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız Batı Trakya yolunda Tekirdağ 'a uğrayarak köyündeki ortaokulun kurucu öğretmeni Filiz Hoca'yı ziyaret etti. Ahmet Yıldız , ziyaretinde Filiz Hoca ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: "Batı Trakya yolunda Tekirdağ'a uğrayıp Filiz Hoca'yı ziyaret ettim. Köyümüz İnceler'de Ortaokulun kurucu öğretmeni. Tek sınıf, tek öğretmen. 1973. Ben 5 numaralı öğrenci. Şapka giyen son sınıf da biziz herhalde. Filiz Hoca, bize okumayı, yazmayı, hayatı öğretti. Bize her zaman sevgiyle yaklaştı ve bize inandı. Bugünlere gelmemizde büyük emeği var. Filiz Hoca'ya çok teşekkür ederim. İyi ki varsın." Filiz Hoca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yıldız'a teşekkür etti.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız, öğretmenini ziyaret etti

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız Batı Trakya yolunda Tekirdağ 'a uğrayarak köyündeki ortaokulun kurucu öğretmeni Filiz Hoca'yı ziyaret etti.

Ahmet Yıldız , ziyaretinde Filiz Hoca ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Batı Trakya yolunda Tekirdağ'a uğrayıp Filiz Hoca'yı ziyaret ettim. Köyümüz İnceler'de Ortaokulun kurucu öğretmeni. Tek sınıf, tek öğretmen. 1973. Ben 5 numaralı öğrenci. Şapka giyen son sınıf da biziz herhalde.

Filiz Hoca, bize okumayı, yazmayı, hayatı öğretti. Bize her zaman sevgiyle yaklaştı ve bize inandı. Bugünlere gelmemizde büyük emeği var.

Filiz Hoca'ya çok teşekkür ederim. İyi ki varsın."

Filiz Hoca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yıldız'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.