,, ,

DEVA Partisi Adayı Fatih Karabalık’tan Seçim Sonuçlarına İlişkin Açıklama

Siyaset 02.04.2024 - 13:47, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:47 6926+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Adayı Fatih Karabalık’tan Seçim Sonuçlarına İlişkin Açıklama

DEVA Partisi’nin Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Fatih Karabalık, seçim sonuçlarına ilişkin teşekkür mesajı yayımladı ve halka olan bağlılığını vurguladı
DEVA Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Fatih Karabalık , 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Karabalık, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Değerli Arnavutköylüler, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları Arnavutköy'de oturan vatandaşlar ve Ülkemiz için hayırlısı olsun. Seçim süreci boyunca her an Arnavutköy'de oturan vatandaşlar ile iç içe olduk. Siyasi ve normal hayatım boyunca hiçbir zaman vatandaşlarla yan yana olmaktan kaçınmadım. Milletimizin hem iyi gününde hem de kötü gününde eşlik ettik. Bu süreçte başta ailem, dostlarım ve ekibime teşekkür ederim. Arnavutköy'de ki insanımız onuruna yaraşır bir yaşama kavuşana, eskisi gibi tam demokrasi tesis edilene kadar çok çalışmaya, proje üretmeye ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sevgilerimle..."
DEVA Partisi’nin Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Fatih Karabalık, seçim sonuçlarına ilişkin teşekkür mesajı yayımladı ve halka olan bağlılığını vurguladı

DEVA Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Fatih Karabalık , 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Karabalık, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Değerli Arnavutköylüler,

31 Mart Yerel Seçim sonuçları Arnavutköy'de oturan vatandaşlar ve Ülkemiz için hayırlısı olsun.

Seçim süreci boyunca her an Arnavutköy'de oturan vatandaşlar ile iç içe olduk. Siyasi ve normal hayatım boyunca hiçbir zaman vatandaşlarla yan yana olmaktan kaçınmadım. Milletimizin hem iyi gününde hem de kötü gününde eşlik ettik.

Bu süreçte başta ailem, dostlarım ve ekibime teşekkür ederim.

Arnavutköy'de ki insanımız onuruna yaraşır bir yaşama kavuşana, eskisi gibi tam demokrasi tesis edilene kadar çok çalışmaya, proje üretmeye ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Sevgilerimle..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.