,, ,

Depremin 80. saatinde mucizenin adı "Mahir ve Hilal" kardeşler oldu

Gündem 09.02.2023 - 14:45, Güncelleme: 09.02.2023 - 14:45 5083+ kez okundu.
 

Depremin 80. saatinde mucizenin adı "Mahir ve Hilal" kardeşler oldu

Depremin 80. saatinde mucizenin adı "Mahir ve Hilal" kardeşler oldu
Hatay 'da enkaz altında kalan 12 yaşındaki Mahir ve 8 yaşındaki Hilal kardeşler, Antalya'dan giden itfaiye ekiplerince depremden 80 saat sonra çıkarıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen iki depremin ardından bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Hatay General Şükrü Kanatlı Mahallesi 'nde ekipler, 12 yaşındaki Mahir ve 8 yaşındaki Hilal kardeşlere ulaştı. İki kardeş, depremin 80'inci saatinde enkazdan çıkarıldı. İki kardeş, sedyeye alındıktan sonra hastaneye götürüldü. Ekiplerin, kardeşlerin annesini kurtarmak için çalışmaları sürüyor.
Depremin 80. saatinde mucizenin adı "Mahir ve Hilal" kardeşler oldu

Hatay 'da enkaz altında kalan 12 yaşındaki Mahir ve 8 yaşındaki Hilal kardeşler, Antalya'dan giden itfaiye ekiplerince depremden 80 saat sonra çıkarıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen iki depremin ardından bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay General Şükrü Kanatlı Mahallesi 'nde ekipler, 12 yaşındaki Mahir ve 8 yaşındaki Hilal kardeşlere ulaştı.

İki kardeş, depremin 80'inci saatinde enkazdan çıkarıldı. İki kardeş, sedyeye alındıktan sonra hastaneye götürüldü.

Ekiplerin, kardeşlerin annesini kurtarmak için çalışmaları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.