,, ,

Dent Group’tan sağlıklı açılış

İş Dünyası 04.01.2023 - 12:21, Güncelleme: 04.01.2023 - 12:21 44198+ kez okundu.
 

Dent Group’tan sağlıklı açılış

Dent Group’tan sağlıklı açılış
Dent Group bünyesinde ‘hayat gülerken daha güzel’ sloganıyla Bursa Nilüfer ’de açılan DG Diş Kliniği; Bursalıların gülüşüne estetik katacak. Diş Hekimi Esra Ebru Arslan Alagöz tarafından Niüfer Beşeveler’deki Çamlıca semtinde hizmete giren DG Diş Kliniği; 6 tedavi odası, üç Staff Hekim ile iki Pedodonti ve Periontoloji uzmanından oluşan güçlü hekim kadrosuyla kapılarını açtı. Büyük ilgi gören organizasyonda DG Diş Kliniği’nin açılış kurdelesini Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ile AK Parti 24.ve 25. dönem Bursa Milletvekili Önder Matlı , seçkin konuklarla birlikte kesti. 500 metrekare alandaki klinikte yer alan dijital labaratuvar da hizmet kalitesini artırıyor. Tedavi hizmetlerinin yanısıra estetik gülüş tasarımının da yapıldığı DG Diş Kliniği Kurucusu Esra Ebru Arslan Alagöz, “Hayat gülerken daha güzel’ mottosuyla Bursalıların sağlığına yatırım yapıyoruz” dedi.
Dent Group’tan sağlıklı açılış

Dent Group bünyesinde ‘hayat gülerken daha güzel’ sloganıyla Bursa Nilüfer ’de açılan DG Diş Kliniği; Bursalıların gülüşüne estetik katacak.


Diş Hekimi Esra Ebru Arslan Alagöz tarafından Niüfer Beşeveler’deki Çamlıca semtinde hizmete giren DG Diş Kliniği; 6 tedavi odası, üç Staff Hekim ile iki Pedodonti ve Periontoloji uzmanından oluşan güçlü hekim kadrosuyla kapılarını açtı. Büyük ilgi gören organizasyonda DG Diş Kliniği’nin açılış kurdelesini Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ile AK Parti 24.ve 25. dönem Bursa Milletvekili Önder Matlı , seçkin konuklarla birlikte kesti. 500 metrekare alandaki klinikte yer alan dijital labaratuvar da hizmet kalitesini artırıyor. Tedavi hizmetlerinin yanısıra estetik gülüş tasarımının da yapıldığı DG Diş Kliniği Kurucusu Esra Ebru Arslan Alagöz, “Hayat gülerken daha güzel’ mottosuyla Bursalıların sağlığına yatırım yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.