,, ,

Demokratik Sol Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Seskır, görevden alındı.

Siyaset 09.10.2023 - 13:04, Güncelleme: 09.10.2023 - 13:04 4926+ kez okundu.
 

Demokratik Sol Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Seskır, görevden alındı.

Demokratik Sol Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Seskır, görevden alındı. Yeni üye teklifleri kabul edilmedi.
Demokratik Sol Parti Bursa İl Başkanlığı, Osmangazi 'de bulunan 3 mahalle temsilciliğinde yaşanan sorunlar nedeniyle İlçe Başkanı Mehmet Seskır 'ı görevden aldı.” Haber ağustos ayında yayınlanmış sonrasında yaşanan gelişmeler şapka çıkartmıştı.  İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı ve yönetiminin “İl Yönetim Kurulu Kararı ile İlçe Yönetimi Kararı” ile görevinden uzaklaştırılan Mehmet Seskır’a aradan geçen 70 günlük süre boyunca Genel Merkez Disiplin Kurulu tarafından “UZAKLAŞTIRMA KARARININ ONAYLANARAK” ulaştırmadığı bu nedenle de Osmangazi İlçe Başkanlığı kendilerine teklif edilen ikisi bayan ikisi erkek olmak üzere partiye katılacak olan 4 yeni ismin teklifi kabul etmediği ortaya çıktı. Mehmet Seskır cephesinde de İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı’nın işlediği disiplin suçlarıyla ilgili olarak kabarık bir suç dosyasının olduğu, birkaç gün içinde kalabalık bir partili gurubuyla Seskır’ın Ankara’ya giderek TBMM’de Genel Başkan Önder Aksakal’a bu konuyu kapsamlı bir şekilde anlatacağı öğrenildi.
Demokratik Sol Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Seskır, görevden alındı. Yeni üye teklifleri kabul edilmedi.

Demokratik Sol Parti Bursa İl Başkanlığı, Osmangazi 'de bulunan 3 mahalle temsilciliğinde yaşanan sorunlar nedeniyle İlçe Başkanı Mehmet Seskır 'ı görevden aldı.” Haber ağustos ayında yayınlanmış sonrasında yaşanan gelişmeler şapka çıkartmıştı. 
İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı ve yönetiminin “İl Yönetim Kurulu Kararı ile İlçe Yönetimi Kararı” ile görevinden uzaklaştırılan Mehmet Seskır’a aradan geçen 70 günlük süre boyunca Genel Merkez Disiplin Kurulu tarafından “UZAKLAŞTIRMA KARARININ ONAYLANARAK” ulaştırmadığı bu nedenle de Osmangazi İlçe Başkanlığı kendilerine teklif edilen ikisi bayan ikisi erkek olmak üzere partiye katılacak olan 4 yeni ismin teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.
Mehmet Seskır cephesinde de İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı’nın işlediği disiplin suçlarıyla ilgili olarak kabarık bir suç dosyasının olduğu, birkaç gün içinde kalabalık bir partili gurubuyla Seskır’ın Ankara’ya giderek TBMM’de Genel Başkan Önder Aksakal’a bu konuyu kapsamlı bir şekilde anlatacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.