,, ,

Datça'daki balıkçı barınaklarında deniz dibi temizliği yapıldı

Gündem 24.03.2022 - 17:55, Güncelleme: 24.03.2022 - 17:57 4038+ kez okundu.
 

Datça'daki balıkçı barınaklarında deniz dibi temizliği yapıldı

Muğla'nın Datça ilçesindeki balıkçı barınaklarında deniz dibi temizliği gerçekleştirildi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce il genelinde düzenlenen eş zamanlı çalışma kapsamında Datça, Mesudiye ve Palamutbükü liman içinde 8 dalgıç dip temizliği yaptı. Karaköy Balıkçı Barınağı'nda da çevre temizliği gerçekleştirildi. Etkinliğe İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Şatır, Datça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Akif Fidan ve üyeleri ile Datça Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve dalgıçlar katıldı. Temizlik sonrası denizden çok sayıda plastik kutu, cam şişe, araç lastiği ve çöp çıkartıldı.
Muğla'nın Datça ilçesindeki balıkçı barınaklarında deniz dibi temizliği gerçekleştirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce il genelinde düzenlenen eş zamanlı çalışma kapsamında Datça, Mesudiye ve Palamutbükü liman içinde 8 dalgıç dip temizliği yaptı.

Karaköy Balıkçı Barınağı'nda da çevre temizliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Şatır, Datça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Akif Fidan ve üyeleri ile Datça Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve dalgıçlar katıldı.

Temizlik sonrası denizden çok sayıda plastik kutu, cam şişe, araç lastiği ve çöp çıkartıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.