,, ,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu, çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı

Siyaset 02.09.2023 - 15:46, Güncelleme: 02.09.2023 - 15:48 3756+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu, çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu. Sorunlarını dinledi, çocuklara oyuncak ve harçlık verdi. Vatandaşlar sevgi gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar 'da vatandaşlarla buluştu. Güzergahta sık sık duran Recep Tayyip Erdoğan , vatandaşların sorunlarını dinledi ve çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kısıklı'daki konutundan öğle saatlerinde ayrılarak Vahdettin Köşkü'ne geçti. Güzergahta sık sık duran Recep Tayyip Erdoğan , vatandaşlarla sohbet ederken sorunlarını da dinledi. Bahçelievler Mahallesi Bosna Bulvarı üzerinde aracından inen Erdoğan, çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı. Engelli bir gençle de sohbet eden Recep Tayyip Erdoğan , bazı çocuklarla fotoğraf çektirdi. Konvoyu sık sık durdurarak her fırsatta vatandaşa kulak veren Erdoğan'a vatandaşlar da sevgi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kısıklı 'dan Vahdettin Köşkü 'ne uzanan 4,5 kilometrelik mesafeyi yaklaşık 1 saatte katetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu. Sorunlarını dinledi, çocuklara oyuncak ve harçlık verdi. Vatandaşlar sevgi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar 'da vatandaşlarla buluştu. Güzergahta sık sık duran Recep Tayyip Erdoğan , vatandaşların sorunlarını dinledi ve çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kısıklı'daki konutundan öğle saatlerinde ayrılarak Vahdettin Köşkü'ne geçti. Güzergahta sık sık duran Recep Tayyip Erdoğan , vatandaşlarla sohbet ederken sorunlarını da dinledi.

Bahçelievler Mahallesi Bosna Bulvarı üzerinde aracından inen Erdoğan, çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı. Engelli bir gençle de sohbet eden Recep Tayyip Erdoğan , bazı çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Konvoyu sık sık durdurarak her fırsatta vatandaşa kulak veren Erdoğan'a vatandaşlar da sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Kısıklı 'dan Vahdettin Köşkü 'ne uzanan 4,5 kilometrelik mesafeyi yaklaşık 1 saatte katetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.