,, ,

Çorum'da pompalı tüfekli saldırı: 2 yaralı

Gündem 14.12.2023 - 09:35, Güncelleme: 14.12.2023 - 09:35 2462+ kez okundu.
 

Çorum'da pompalı tüfekli saldırı: 2 yaralı

Çorum’da silahlı saldırı: 2 yaralı. Saldırgan, sosyal medyada canlı yayın yaparken yakalandı.
Çorum 'da 2 kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı. Serhat T, aralarında husumet bulunan Emre Y. ve Ali Ö'ye Ata Caddesi 'nde kaldırımda yürüdükleri sırada içinde bulunduğu araçtan pompalı tüfekle ateş ettikten sonra kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırıda yaralanan Emre Y. ve Ali Ö, sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırıdan hemen sonra sosyal medya hesabından olayda kullandığı pompalı tüfekle canlı yayın yapan saldırgan ise Çorum-Ankara kara yolundaki jandarma uygulama noktasında yakalandı.
Çorum’da silahlı saldırı: 2 yaralı. Saldırgan, sosyal medyada canlı yayın yaparken yakalandı.

Çorum 'da 2 kişi silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Serhat T, aralarında husumet bulunan Emre Y. ve Ali Ö'ye Ata Caddesi 'nde kaldırımda yürüdükleri sırada içinde bulunduğu araçtan pompalı tüfekle ateş ettikten sonra kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Saldırıda yaralanan Emre Y. ve Ali Ö, sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırıdan hemen sonra sosyal medya hesabından olayda kullandığı pompalı tüfekle canlı yayın yapan saldırgan ise Çorum-Ankara kara yolundaki jandarma uygulama noktasında yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.