,, ,

Çocuklar Başrole Geçti

Magazin 31.07.2023 - 09:51, Güncelleme: 31.07.2023 - 09:51 11095+ kez okundu.
 

Çocuklar Başrole Geçti

Çocuklar Başrole Geçti
Azerbaycan yapımı " Lanetli Kitap " filmi, tamamlanmadan 18 ülkeye satıldı. Filmin yapımcılığını NN film yapımı, uygulayıcı yapımcılığını Yalçın Çoban ve Zaming Elövsetoğlu üstlendi. Filmin yönetmen koltuğunda Natıg Novrozuv oturuyor. Filmde Şeyda Aydın , İbrahim Halil Kalaycıoğlu , Nura Bekirova , Ayan Bekirova ve Memmed Memedli rol alıyor. Filmin uygulayıcı yapımcısı Yalçın Çoban , "Oyuncularımızı büyük özenle seçtik ve senaryo gereği roller eşitti. Filme başlarken başrol düşünmedik belki de bu sinemada bir ilk olacaktı, çocuk oyuncularımız doğal oyunlarıyla bizi öyle şaşırttılar ki küçük oyuncularımız Nura Bekirova , Ayan Bekirova bir adım öne geçtiler" dedi. "Lanetli Kitap" filmi, Azerbaycan'da çekilen ve yurt dışına satılan ilk film olma özelliğini taşıyor. Filmin, dünya çapında gösterime gireceği ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşacağı bekleniyor.
Çocuklar Başrole Geçti

Azerbaycan yapımı " Lanetli Kitap " filmi, tamamlanmadan 18 ülkeye satıldı. Filmin yapımcılığını NN film yapımı, uygulayıcı yapımcılığını Yalçın Çoban ve Zaming Elövsetoğlu üstlendi. Filmin yönetmen koltuğunda Natıg Novrozuv oturuyor.

Filmde Şeyda Aydın , İbrahim Halil Kalaycıoğlu , Nura Bekirova , Ayan Bekirova ve Memmed Memedli rol alıyor. Filmin uygulayıcı yapımcısı Yalçın Çoban , "Oyuncularımızı büyük özenle seçtik ve senaryo gereği roller eşitti. Filme başlarken başrol düşünmedik belki de bu sinemada bir ilk olacaktı, çocuk oyuncularımız doğal oyunlarıyla bizi öyle şaşırttılar ki küçük oyuncularımız Nura Bekirova , Ayan Bekirova bir adım öne geçtiler" dedi.

"Lanetli Kitap" filmi, Azerbaycan'da çekilen ve yurt dışına satılan ilk film olma özelliğini taşıyor. Filmin, dünya çapında gösterime gireceği ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşacağı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.