,, ,

Cip bariyerlere çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Gündem 14.10.2023 - 09:13, Güncelleme: 14.10.2023 - 09:17 2524+ kez okundu.
 

Cip bariyerlere çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

E-5’te Güngören’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Araç sürücüsü Muhammet E.A. hayatını kaybetti.
E-5 kara yolu Güngören mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. E-5 kara yolu Merter istikametinde seyreden Muhammet E.A. (19) idaresindeki  cip yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı. Yanmaya başlayan aracın sürücüsü çarpmanın etkisiyle yola fırladı. İhbar üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, araçta yolcu olarak bulunan Erdem Ö, Eren G. ve Yusuf D'yi sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralılara ilk müdahaleleri sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken sürücü Muhammet E.A'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Eren G, Erdem Ö. ve Yusuf D. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazaya neden olan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken E-5 kara yolunda trafik akışı bir süre yan yoldan sağlandı.
E-5’te Güngören’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı. Araç sürücüsü Muhammet E.A. hayatını kaybetti.

E-5 kara yolu Güngören mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

E-5 kara yolu Merter istikametinde seyreden Muhammet E.A. (19) idaresindeki  cip yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı.

Yanmaya başlayan aracın sürücüsü çarpmanın etkisiyle yola fırladı.

İhbar üzerine olay yerine emniyet, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekipler, araçta yolcu olarak bulunan Erdem Ö, Eren G. ve Yusuf D'yi sıkıştıkları yerden çıkardı.

Yaralılara ilk müdahaleleri sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken sürücü Muhammet E.A'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Eren G, Erdem Ö. ve Yusuf D. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazaya neden olan araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken E-5 kara yolunda trafik akışı bir süre yan yoldan sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.