,, ,

Cinnas filminin konusu nedir?

Tv-Dünyası 14.07.2023 - 12:18, Güncelleme: 14.07.2023 - 12:18 4132+ kez okundu.
 

Cinnas filminin konusu nedir?

Cinnas filminin konusu nedir?
Cinnas , yerli bir korku filmidir. Film , günlerdir gördüğü bir rüyadan etkilenip babasının ve dedesinin kaybolduğu eski eve gitmek isteyen İlkin’in başına gelenleri anlatıyor. Filmde, İlkin annesinin karşı çıkmasına rağmen arkadaşlarıyla birlikte o eve gider. Başta her şeyin normal göründüğü evin daha sonra şeytani ruhlar ve cinler tarafından ele geçirildiğini öğreneceklerdir. Ev, İlkin ve arkadaşları için dehşet dolu bir geceyi beraberinde getirecektir. Film , Elvin Abdulla tarafından yönetilen ve yazılan bir yapım olarak 2023 yılında vizyona girecektir. Filmde, Hikmet Rehimov , Pervin Abiyeva , Osman Cavcı , Kaan Şahin , Mecbure Bozyel , Merve Özel ve Alara Kuru gibi isimler rol alıyor
Cinnas filminin konusu nedir?

Cinnas , yerli bir korku filmidir. Film , günlerdir gördüğü bir rüyadan etkilenip babasının ve dedesinin kaybolduğu eski eve gitmek isteyen İlkin’in başına gelenleri anlatıyor.

Filmde, İlkin annesinin karşı çıkmasına rağmen arkadaşlarıyla birlikte o eve gider. Başta her şeyin normal göründüğü evin daha sonra şeytani ruhlar ve cinler tarafından ele geçirildiğini öğreneceklerdir. Ev, İlkin ve arkadaşları için dehşet dolu bir geceyi beraberinde getirecektir.

Film , Elvin Abdulla tarafından yönetilen ve yazılan bir yapım olarak 2023 yılında vizyona girecektir. Filmde, Hikmet Rehimov , Pervin Abiyeva , Osman Cavcı , Kaan Şahin , Mecbure Bozyel , Merve Özel ve Alara Kuru gibi isimler rol alıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.