,, ,

Çılgın Dondurmacı Kimdir, Nereli? Çılgın Dondurmacı Nerede?

Gündem 21.12.2023 - 17:32, Güncelleme: 21.12.2023 - 17:32 2899+ kez okundu.
 

Çılgın Dondurmacı Kimdir, Nereli? Çılgın Dondurmacı Nerede?

Çılgın Dondurmacı Kimdir, Nereli? Çılgın Dondurmacı Nerede?
Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç , 1982 yılında Hatay'ın Antakya ilçesinde doğmuştur. 2004 yılında MKÜ İşletme Enformatiği bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra çeşitli sektörlerde çalışmış, inşaatlarda, pastanelerde ve dondurmacılıkta bulunmuştur. 2022 yılında, Antalya'nın Lara ilçesinde bir dondurmacı açmıştır. Dondurmacıda yaptığı çılgın dansları ve müzik eşliğindeki satışları ile kısa sürede sosyal medyada fenomen olmuştur. TikTok'ta 8,5 milyon, Instagram'da 824 bin takipçisi bulunmaktadır. Çılgın Dondurmacı , Antalya 'nın Lara ilçesinde, Akkapark AVM'nin hemen önünde bulunmaktadır. Antalya il merkezine yaklaşık 12 km mesafede yer almaktadır. Mehmet Dinç , yaptığı çılgın danslarla ve müzik eşliğindeki satışlarıyla, dondurmacılığı eğlenceli bir hale getirmeyi başarmıştır. Sosyal medyadaki fenomenliği sayesinde, Türkiye'nin en tanınmış dondurmacılarından biri haline gelmiştir.
Çılgın Dondurmacı Kimdir, Nereli? Çılgın Dondurmacı Nerede?

Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç , 1982 yılında Hatay'ın Antakya ilçesinde doğmuştur. 2004 yılında MKÜ İşletme Enformatiği bölümünden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra çeşitli sektörlerde çalışmış, inşaatlarda, pastanelerde ve dondurmacılıkta bulunmuştur.

2022 yılında, Antalya'nın Lara ilçesinde bir dondurmacı açmıştır. Dondurmacıda yaptığı çılgın dansları ve müzik eşliğindeki satışları ile kısa sürede sosyal medyada fenomen olmuştur. TikTok'ta 8,5 milyon, Instagram'da 824 bin takipçisi bulunmaktadır.

Çılgın Dondurmacı , Antalya 'nın Lara ilçesinde, Akkapark AVM'nin hemen önünde bulunmaktadır. Antalya il merkezine yaklaşık 12 km mesafede yer almaktadır.

Mehmet Dinç , yaptığı çılgın danslarla ve müzik eşliğindeki satışlarıyla, dondurmacılığı eğlenceli bir hale getirmeyi başarmıştır. Sosyal medyadaki fenomenliği sayesinde, Türkiye'nin en tanınmış dondurmacılarından biri haline gelmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.