,, ,

CHP'li Akın'dan Burhaniye'deki Kuvayımilliye Anıtı'nın tahrip edilmesine tepki:

Siyaset 08.12.2022 - 14:03, Güncelleme: 08.12.2022 - 14:03 3704+ kez okundu.
 

CHP'li Akın'dan Burhaniye'deki Kuvayımilliye Anıtı'nın tahrip edilmesine tepki:

CHP'li Akın'dan Burhaniye'deki Kuvayımilliye Anıtı'nın tahrip edilmesine tepki:
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , Balıkesir Burhaniye 'deki Kuvayımilliye Anıtı'nın tahrip edilmesini kınayarak, "Bu saldırı çok açık bir provokasyondur. Bu saldırı içinde kimler varsa bir an önce bulunmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır." ifadelerini kullandı. Akın, yazılı açıklamasında, bunun Kuvayımilliye'nin başkenti olan Balıkesir 'in tarihine ve Milli Mücadele 'ye yapılan bir saldırı olduğunu belirtti. "İstiklal Madalyasını hak eden Balıkesir'imize yapılan bu saldırı çok açık bir provokasyondur. Bu saldırı içinde kimler varsa bir an önce bulunmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır." ifadelerini kullanan Akın, şunları kaydetti: "Kuvayımilliye Anıtı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde emperyalizme karşı direnişimizin, Milli Mücadelemizin sembolü, Kuvayımilliye'nin simgesidir. Bu anıta yapılan saldırıyı kim nereden ve nasıl cesaret alıyor? Bu hain saldırı Balıkesir'e saldırmak, Burhaniye'ye saldırmak ve hemşehrilerimin milli değerlerine saldırmaktır. Bu çirkin saldırı ülkemize yapılabilecek nankörlüktür. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum."
CHP'li Akın'dan Burhaniye'deki Kuvayımilliye Anıtı'nın tahrip edilmesine tepki:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , Balıkesir Burhaniye 'deki Kuvayımilliye Anıtı'nın tahrip edilmesini kınayarak, "Bu saldırı çok açık bir provokasyondur. Bu saldırı içinde kimler varsa bir an önce bulunmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Akın, yazılı açıklamasında, bunun Kuvayımilliye'nin başkenti olan Balıkesir 'in tarihine ve Milli Mücadele 'ye yapılan bir saldırı olduğunu belirtti.

"İstiklal Madalyasını hak eden Balıkesir'imize yapılan bu saldırı çok açık bir provokasyondur. Bu saldırı içinde kimler varsa bir an önce bulunmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır." ifadelerini kullanan Akın, şunları kaydetti:

"Kuvayımilliye Anıtı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde emperyalizme karşı direnişimizin, Milli Mücadelemizin sembolü, Kuvayımilliye'nin simgesidir. Bu anıta yapılan saldırıyı kim nereden ve nasıl cesaret alıyor? Bu hain saldırı Balıkesir'e saldırmak, Burhaniye'ye saldırmak ve hemşehrilerimin milli değerlerine saldırmaktır. Bu çirkin saldırı ülkemize yapılabilecek nankörlüktür. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.