,, ,

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz'den Mevlid Kandili mesajı: "Sevginin ve hoşgörünün gücü"

Gündem 26.09.2023 - 11:09, Güncelleme: 26.09.2023 - 11:09 2904+ kez okundu.
 

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz'den Mevlid Kandili mesajı: "Sevginin ve hoşgörünün gücü"

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Mevlid Kandili’nin insanlığın birliği, beraberliği ve sevgisinin simgesi olduğunu belirtti ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini kutladı.
Rize İl Başkanı: "Mevlid Kandili, İnsanlığın Birliği, Beraberliği ve Sevgisinin Simgesi Olan Kutsal Bir Andır." RIZE - CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz Mevlid Kandili nedeniyle bir basın açıklaması yaparak, Rize halkının ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini içtenlikle kutladı. Deniz: "Mevlid, Rize'nin ve Türkiye'nin Manevi Atmosferle Aydınlanacağı Özel Bir Gecedir" Başkan Deniz'in mesajında, "Mevlid Kandili, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in dünyaya teşriflerinin anıldığı, sevgi, hoşgörü ve birlik duygularımızın en üst seviyede olduğu özel bir gecedir." ifadelerine yer verdi. Sevginin ve Hoşgörünün Gücü Saltuk Deniz, "Bu mübarek gecede, tüm insanlığın sevgi, hoşgörü ve birlik içerisinde olmasını temenni ediyor; birbirimize olan sevgimizin ve hoşgörümüzün dünyaya örnek olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. Deniz: "Dualarımız Rize ve Türkiye'nin Huzuru İçin" İl Başkanı mesajını şu sözlerle sonlandırdı: "Mevlid Kandili'nde, tüm dualarımızı Rize'mizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin huzur, barış ve refahı için ediyoruz. Rizeli hemşehrilerimin ve tüm müslümanların Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyorum."
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Mevlid Kandili’nin insanlığın birliği, beraberliği ve sevgisinin simgesi olduğunu belirtti ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini kutladı.

Rize İl Başkanı: "Mevlid Kandili, İnsanlığın Birliği, Beraberliği ve Sevgisinin Simgesi Olan Kutsal Bir Andır."

RIZE - CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz Mevlid Kandili nedeniyle bir basın açıklaması yaparak, Rize halkının ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini içtenlikle kutladı.

Deniz: "Mevlid, Rize'nin ve Türkiye'nin Manevi Atmosferle Aydınlanacağı Özel Bir Gecedir"

Başkan Deniz'in mesajında, "Mevlid Kandili, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in dünyaya teşriflerinin anıldığı, sevgi, hoşgörü ve birlik duygularımızın en üst seviyede olduğu özel bir gecedir." ifadelerine yer verdi.

Sevginin ve Hoşgörünün Gücü

Saltuk Deniz, "Bu mübarek gecede, tüm insanlığın sevgi, hoşgörü ve birlik içerisinde olmasını temenni ediyor; birbirimize olan sevgimizin ve hoşgörümüzün dünyaya örnek olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Deniz: "Dualarımız Rize ve Türkiye'nin Huzuru İçin"

İl Başkanı mesajını şu sözlerle sonlandırdı: "Mevlid Kandili'nde, tüm dualarımızı Rize'mizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin huzur, barış ve refahı için ediyoruz. Rizeli hemşehrilerimin ve tüm müslümanların Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.