,, ,

CHP PM Üyesi Arslan, Buca İlçe Başkanı Kaya'yı Ziyaret Etti

Siyaset 27.09.2023 - 18:03, Güncelleme: 27.09.2023 - 18:06 4055+ kez okundu.
 

CHP PM Üyesi Arslan, Buca İlçe Başkanı Kaya'yı Ziyaret Etti

CHP Parti Meclisi Üyesi Ednan Arslan, yeniden seçilen CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’yı ziyaret etti ve başarı dileklerini iletti
CHP Parti Meclisi Üyesi ve 27. - 28. Dönem İzmir Milletvekili Ednan Arslan CHP Buca İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Çağdaş Kaya 'yı ziyaret etti. Arslan, ziyarette Kaya'ya başarı dileklerini iletti. Arslan, "Değerli başkanımıza ve yönetim kuruluna güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Buca'da CHP'nin bayrağını daha da yükseklere taşıyacaklarına inanıyorum." dedi. Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaya, " Ednan Arslan 'ın desteği bizler için büyük bir güç. Buca'da CHP'yi daha da güçlü bir şekilde temsil etmek için çalışacağız." ifadelerini kullandı. Ziyarette, CHP Buca İlçe Başkan Yardımcısı Erol Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
CHP Parti Meclisi Üyesi Ednan Arslan, yeniden seçilen CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’yı ziyaret etti ve başarı dileklerini iletti

CHP Parti Meclisi Üyesi ve 27. - 28. Dönem İzmir Milletvekili Ednan Arslan CHP Buca İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Çağdaş Kaya 'yı ziyaret etti.

Arslan, ziyarette Kaya'ya başarı dileklerini iletti. Arslan, "Değerli başkanımıza ve yönetim kuruluna güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Buca'da CHP'nin bayrağını daha da yükseklere taşıyacaklarına inanıyorum." dedi.

Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaya, " Ednan Arslan 'ın desteği bizler için büyük bir güç. Buca'da CHP'yi daha da güçlü bir şekilde temsil etmek için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, CHP Buca İlçe Başkan Yardımcısı Erol Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.