,, ,

CHP Milletvekili Evrim Karakoz, Aydınlı üreticilerle bir araya geldi ve destek istedi

Siyaset 07.08.2023 - 17:42, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:42 4201+ kez okundu.
 

CHP Milletvekili Evrim Karakoz, Aydınlı üreticilerle bir araya geldi ve destek istedi

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, besicilerle buluştu. Evrim Karakoz, üreticilerin zor durumda olduğunu ve destek beklediğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Aydınlı üreticilerle bir araya geldi Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Boydere köyünde et ve süt besiciliği yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Evrim Karakoz , "Aydınlı üreticilerimiz üretime devam etmek istiyor, üretmek için resmen direniyor" dedi ve ekledi: "Mazota, gübreye, yeme gelen zamlar ortada! Bu girdi maliyetleriyle bu işin sürdürülebilir olmadığı açık. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, acilen üreticilerimizi destekleyerek üretime devam etmelerini sağlaması ve vatandaşlarımızın marketlerden süt ve süt ürünlerini almasını kolaylaştırıcı önlemler alması gerekiyor!" Üreticiler ise, girdi maliyetlerinin artması nedeniyle zor durumda olduklarını ve destek beklediklerini ifade ettiler.
CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, besicilerle buluştu. Evrim Karakoz, üreticilerin zor durumda olduğunu ve destek beklediğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Aydınlı üreticilerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Boydere köyünde et ve süt besiciliği yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Evrim Karakoz , "Aydınlı üreticilerimiz üretime devam etmek istiyor, üretmek için resmen direniyor" dedi ve ekledi: "Mazota, gübreye, yeme gelen zamlar ortada! Bu girdi maliyetleriyle bu işin sürdürülebilir olmadığı açık. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın, acilen üreticilerimizi destekleyerek üretime devam etmelerini sağlaması ve vatandaşlarımızın marketlerden süt ve süt ürünlerini almasını kolaylaştırıcı önlemler alması gerekiyor!"

Üreticiler ise, girdi maliyetlerinin artması nedeniyle zor durumda olduklarını ve destek beklediklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.