,, ,

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çetin adaylıktan çekildi

Siyaset 02.01.2024 - 11:36, Güncelleme: 02.01.2024 - 12:46 6822+ kez okundu.
 

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çetin adaylıktan çekildi

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çetin Mamak Belediye Başkan aday adaylığından çekildiğini duyurdu ve seçim bürosunun partisinin hizmetinde olacağını belirtti.
2019 yerel seçimlerinin ardından kısa bir süre sonra, Mamak Tuzluçayır 'da açtığı seçim bürosunda çalışmalar yürüten Mamak Belediye Başkan aday adayı İbrahim Çetin partisinin Mamak'ta ön seçim yapmayacağına inandığını ve bu durumu kabullenemediğini ifade etti. Çetin, 18.000 parti üyesinin iradesinin yok sayıldığını ve kendi belediye başkan adayını seçemeyecek kadar aciz duruma getirildiğini düşündüğünü belirtti. Bu nedenle Mamak Belediye Başkan aday adaylığından çekildiğini duyurdu. Çetin, çekilme kararının ardından seçim bürosunun partisinin, örgütünün ve adayın hizmetinde olacağını ifade etti. İbrahim Çetin'in kamuoyuna duyurduğu bu kararıyla ilgili detaylar kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor.
CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Çetin Mamak Belediye Başkan aday adaylığından çekildiğini duyurdu ve seçim bürosunun partisinin hizmetinde olacağını belirtti.

2019 yerel seçimlerinin ardından kısa bir süre sonra,  Mamak Tuzluçayır 'da açtığı seçim bürosunda çalışmalar yürüten  Mamak Belediye Başkan aday adayı İbrahim Çetin partisinin Mamak'ta ön seçim yapmayacağına inandığını ve bu durumu kabullenemediğini ifade etti. Çetin, 18.000 parti üyesinin iradesinin yok sayıldığını ve kendi belediye başkan adayını seçemeyecek kadar aciz duruma getirildiğini düşündüğünü belirtti. Bu nedenle  Mamak Belediye Başkan aday adaylığından çekildiğini duyurdu. Çetin, çekilme kararının ardından seçim bürosunun partisinin, örgütünün ve adayın hizmetinde olacağını ifade etti.

İbrahim Çetin'in kamuoyuna duyurduğu bu kararıyla ilgili detaylar kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.