,, ,

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Buğdaycı : Mamak'ta Yeni Bir Başarı Hikayesi Yazacağız

Siyaset 18.12.2023 - 09:31, Güncelleme: 18.12.2023 - 09:31 6540+ kez okundu.
 

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Buğdaycı : Mamak'ta Yeni Bir Başarı Hikayesi Yazacağız

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Buğdaycı, Mamak’ın kaderini değiştirmek ve sevgi dili ile güler yüzü hakim kılmak için aday
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Buğdaycı , başvuru sonrası yaptığı açıklamada Mamak ’ta 25 yıl önce kaybettiğimiz iktidarın yeniden kazanılması için aday olduğunu belirtti. İbrahim Buğdaycı Mamak’ın kaderini değiştirmek ve sevgi dili ile güler yüzü hakim kılmak için aday olduğunu ifade etti. Buğdaycı, “İlkemiz çalışmak, hedefimiz Mamak” diyerek, yaklaşık 5 aydır eşi ve ekip arkadaşlarıyla Mamak ilçesini karış karış gezdiklerini ve halkın sesini dinlediklerini belirtti. İbrahim Buğdaycı toplumcu belediyecilik anlayışı ve CHP’nin demokratik halkçı yaklaşımı çerçevesinde sorunları çözme hedefinde olduklarını ifade etti. Buğdaycı, Mamak’ın çehresini ve kaderini değiştirecek, artı değer yaratacak ve toplumsal refahı arttıracak bir plan ve program ile 66 adet hizmet projesi hazırladıklarını belirtti. Buğdaycı, halkın ve örgütün karşısında olduklarını ve Mamak ilçesinin hak ettiği değeri bulması için göreve talip olduğunu ifade etti. Buğdaycı, Mamak’ın demografik ve kozmopolitik nüfus yapısını çok iyi tanıdığını ve biliyor olduğunu belirtti. Buğdaycı, “Siyasetin en temel hareket noktası samimiyet, güven, inanç ve kararlılıktır” diyerek, halkla ilişkilerini sürdürerek, aralarında güvene dayalı bir bağ kurarak ve onlardan biri olduğunu göstererek seçimi kazanacaklarına inandığını belirtti. İbrahim Buğdaycı “Artık ‘öğrenilmiş çaresizlik, kaderci bir anlayışı ve sıradanlığı’ ret ediyoruz. ‘Ne yaparsak olmuyor’ inancını yok ederek, halk içinde, halk ile birlikte, toplumcu belediyecilik anlayışı ile bir bütün olarak öğretilmiş çaresizliği umuda dönüştürmek istiyoruz” dedi. Buğdaycı, Mamak’ta yeniden bir başarı hikayesi yazarak, Mamak’ı halkla birlikte yöneteceklerini belirtti. Buğdaycı, “Ben İbrahim Buğdaycı sözüm olsun, sizin sesiniz ve çığlığınız olacağım. Her koşulda ve şartta yanınızda olmak boynumun borcudur. Bu konuda inancımız ve cesaretimiz tam” dedi.
CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Buğdaycı, Mamak’ın kaderini değiştirmek ve sevgi dili ile güler yüzü hakim kılmak için aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mamak Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Buğdaycı , başvuru sonrası yaptığı açıklamada Mamak ’ta 25 yıl önce kaybettiğimiz iktidarın yeniden kazanılması için aday olduğunu belirtti. İbrahim Buğdaycı Mamak’ın kaderini değiştirmek ve sevgi dili ile güler yüzü hakim kılmak için aday olduğunu ifade etti.

Buğdaycı, “İlkemiz çalışmak, hedefimiz Mamak” diyerek, yaklaşık 5 aydır eşi ve ekip arkadaşlarıyla Mamak ilçesini karış karış gezdiklerini ve halkın sesini dinlediklerini belirtti. İbrahim Buğdaycı toplumcu belediyecilik anlayışı ve CHP’nin demokratik halkçı yaklaşımı çerçevesinde sorunları çözme hedefinde olduklarını ifade etti.

Buğdaycı, Mamak’ın çehresini ve kaderini değiştirecek, artı değer yaratacak ve toplumsal refahı arttıracak bir plan ve program ile 66 adet hizmet projesi hazırladıklarını belirtti. Buğdaycı, halkın ve örgütün karşısında olduklarını ve Mamak ilçesinin hak ettiği değeri bulması için göreve talip olduğunu ifade etti.

Buğdaycı, Mamak’ın demografik ve kozmopolitik nüfus yapısını çok iyi tanıdığını ve biliyor olduğunu belirtti. Buğdaycı, “Siyasetin en temel hareket noktası samimiyet, güven, inanç ve kararlılıktır” diyerek, halkla ilişkilerini sürdürerek, aralarında güvene dayalı bir bağ kurarak ve onlardan biri olduğunu göstererek seçimi kazanacaklarına inandığını belirtti.

İbrahim Buğdaycı “Artık ‘öğrenilmiş çaresizlik, kaderci bir anlayışı ve sıradanlığı’ ret ediyoruz. ‘Ne yaparsak olmuyor’ inancını yok ederek, halk içinde, halk ile birlikte, toplumcu belediyecilik anlayışı ile bir bütün olarak öğretilmiş çaresizliği umuda dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Buğdaycı, Mamak’ta yeniden bir başarı hikayesi yazarak, Mamak’ı halkla birlikte yöneteceklerini belirtti. Buğdaycı, “Ben İbrahim Buğdaycı sözüm olsun, sizin sesiniz ve çığlığınız olacağım. Her koşulda ve şartta yanınızda olmak boynumun borcudur. Bu konuda inancımız ve cesaretimiz tam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.