,, ,

CHP Malatya İl Başkanı Yıldız, İmara Açılan Bostanbaşı Bölgesi Hakkında İfade Verdi

Gündem 03.10.2023 - 13:16, Güncelleme: 03.10.2023 - 13:16 2844+ kez okundu.
 

CHP Malatya İl Başkanı Yıldız, İmara Açılan Bostanbaşı Bölgesi Hakkında İfade Verdi

CHP Malatya İl Başkanı Yıldız, Bostanbaşı’nın İmara Açılması Hakkında İfade Verdi” şeklinde bir spot öneririm. Bu, olayın özünü ve sonuçlarını özetler. Ancak, bu sadece bir öneridir ve son karar sizindir
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız , 5 Mart 2023 tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında Bostanbaşı bölgesinin imara açılması hakkında dönemin Belediye Başkanı Cemal Akın 'ın suç duyurusu üzerine avukatı Av. Ayten Demirtaş eşliğinde ifade verdi. Yıldız, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifadede, 5 Mart 2023 tarihinde Bostanbaşı bölgesinin imara açılması hakkında basın açıklaması yaptıklarını hatırlattı. Basın açıklamasında, imara açılan bölgenin doğal sit alanı olduğunu ve imara açılmasının hukuksuz olduğunu ifade ettiklerini belirten Yıldız, "Bostanbaşı bölgesi, Malatya'nın en önemli doğal güzelliklerinden biridir. Bu bölgenin imara açılması, şehrimizin doğal yapısını ve çevresini olumsuz yönde etkileyecektir. Biz, bu hukuksuzluğun karşısındayız ve bu konuyu sonuna kadar takip edeceğiz" dedi. Yıldız, ifadesinde, dönemin Belediye Başkanı Cemal Akın'ın basın açıklamasını hedef alan suç duyurusunda, kendisi ve CHP Malatya İl Yönetim Kurulu üyelerinin hakaret ve iftira ile suçlandığını ifade etti. Yıldız, "Biz, sadece şehrimizin doğal güzelliklerini korumak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemiz, hukuk çerçevesinde devam edecek" diye konuştu. Yıldız'ın ifadesi, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından değerlendirilecek.
CHP Malatya İl Başkanı Yıldız, Bostanbaşı’nın İmara Açılması Hakkında İfade Verdi” şeklinde bir spot öneririm. Bu, olayın özünü ve sonuçlarını özetler. Ancak, bu sadece bir öneridir ve son karar sizindir

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız , 5 Mart 2023 tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında Bostanbaşı bölgesinin imara açılması hakkında dönemin Belediye Başkanı Cemal Akın 'ın suç duyurusu üzerine avukatı Av. Ayten Demirtaş eşliğinde ifade verdi.

Yıldız, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifadede, 5 Mart 2023 tarihinde Bostanbaşı bölgesinin imara açılması hakkında basın açıklaması yaptıklarını hatırlattı. Basın açıklamasında, imara açılan bölgenin doğal sit alanı olduğunu ve imara açılmasının hukuksuz olduğunu ifade ettiklerini belirten Yıldız, "Bostanbaşı bölgesi, Malatya'nın en önemli doğal güzelliklerinden biridir. Bu bölgenin imara açılması, şehrimizin doğal yapısını ve çevresini olumsuz yönde etkileyecektir. Biz, bu hukuksuzluğun karşısındayız ve bu konuyu sonuna kadar takip edeceğiz" dedi.

Yıldız, ifadesinde, dönemin Belediye Başkanı Cemal Akın'ın basın açıklamasını hedef alan suç duyurusunda, kendisi ve CHP Malatya İl Yönetim Kurulu üyelerinin hakaret ve iftira ile suçlandığını ifade etti. Yıldız, "Biz, sadece şehrimizin doğal güzelliklerini korumak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemiz, hukuk çerçevesinde devam edecek" diye konuştu.

Yıldız'ın ifadesi, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından değerlendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.