,, ,

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol: Bu Çocuk İstismarıdır Zihniyet Sapkınlığıdır

Siyaset 08.12.2022 - 16:13, Güncelleme: 08.12.2022 - 16:14 4084+ kez okundu.
 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol: Bu Çocuk İstismarıdır Zihniyet Sapkınlığıdır

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol: Bu Çocuk İstismarıdır Zihniyet Sapkınlığıdır
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol İsmailağa Cemaati'nde yaşanan 6 yaşındaki kızını, imam nikahıyla evlendirdiği ve çocuğun cinsel istismar olayına tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol , İsmailağa Cemaati 'ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusunun 6 yaşındaki kızını, imam nikahıyla evlendirdiği ve çocuğun cinsel istismar olayına sosyal medya hesaplarında yayımladığı mesajla tepkisi gösterdi. EROL: İNSANLIK AYIBI, ZİHNİYET SAPKINLIĞIDIR Milletvekili Erol" 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi tahammül edilemez. Bu Çocuk İstismarı’dır, insanlık ayıbı, zihniyet sapkınlığıdır. Sorumlular cezalandırılmalıdır. Türkiye Cumhuriyetinin laik ve sosyal nitelikleri gereği çocuklarımızı bu zihniyetten korumak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi  Haber: Sıtkı Taşel
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol: Bu Çocuk İstismarıdır Zihniyet Sapkınlığıdır

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol İsmailağa Cemaati'nde yaşanan 6 yaşındaki kızını, imam nikahıyla evlendirdiği ve çocuğun cinsel istismar olayına tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol , İsmailağa Cemaati 'ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusunun 6 yaşındaki kızını, imam nikahıyla evlendirdiği ve çocuğun cinsel istismar olayına sosyal medya hesaplarında yayımladığı mesajla tepkisi gösterdi.

EROL: İNSANLIK AYIBI, ZİHNİYET SAPKINLIĞIDIR

Milletvekili Erol" 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi tahammül edilemez. Bu Çocuk İstismarı’dır, insanlık ayıbı, zihniyet sapkınlığıdır. Sorumlular cezalandırılmalıdır. Türkiye Cumhuriyetinin laik ve sosyal nitelikleri gereği çocuklarımızı bu zihniyetten korumak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi 

Haber: Sıtkı Taşel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.