,, ,

Charlotte'da fırtına nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Dünya 31.07.2023 - 09:24, Güncelleme: 31.07.2023 - 09:26 11165+ kez okundu.
 

Charlotte'da fırtına nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Charlotte'da fırtına nedeniyle maddi hasar meydana geldi.
ABD 'nin Kuzey Carolina eyaletine bağlı Charlotte kentinde meydana gelen şiddetli fırtına ve sağanak yağışın ardından kent genelinde elektrik kesintileri yaşanırken, çok sayıda ağacın da devrildiği görüldü. Fırtına, dün akşam saatlerinde kentin bazı bölgelerini vurdu. Fırtına nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinin çatıları uçarken, elektrik hatları da zarar gördü. Fırtınadan etkilenen bölgelerde elektrik kesintileri yaşanırken, çok sayıda ağaç da devrildi. Fırtına nedeniyle herhangi bir can kaybı bildirilmezken, maddi hasar meydana geldi. Fırtınanın ardından kentte temizlik çalışmaları başlatıldı.
Charlotte'da fırtına nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

ABD 'nin Kuzey Carolina eyaletine bağlı Charlotte kentinde meydana gelen şiddetli fırtına ve sağanak yağışın ardından kent genelinde elektrik kesintileri yaşanırken, çok sayıda ağacın da devrildiği görüldü.

Fırtına, dün akşam saatlerinde kentin bazı bölgelerini vurdu. Fırtına nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinin çatıları uçarken, elektrik hatları da zarar gördü. Fırtınadan etkilenen bölgelerde elektrik kesintileri yaşanırken, çok sayıda ağaç da devrildi.

Fırtına nedeniyle herhangi bir can kaybı bildirilmezken, maddi hasar meydana geldi. Fırtınanın ardından kentte temizlik çalışmaları başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.