,, ,

Cansu Dere’nin İstanbul’daki evinde yangın çıktı

Magazin 27.01.2023 - 15:41, Güncelleme: 27.01.2023 - 15:41 25642+ kez okundu.
 

Cansu Dere’nin İstanbul’daki evinde yangın çıktı

Cansu Dere’nin İstanbul’daki evinde yangın çıktı
Cansu Dere ’nin İstanbul ’ daki evinde yangın çıktı. Yatak odasında çıkan yangının sebebinin, ünlü oyuncunun kedilerinin yanan mumları devirmesinden kaynaklı olduğu ileri sürüldü. Cansu Dere ’nin kedilerinin de dumandan etkilendiği iddia edildi. “ELEKTRİK KABLOSUNDAN KAYNAKLI KIVILCIM ÇIKTI” Oyuncunun menajeri de çıkan haberlerin ardından konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, “Mumdan dolayı olmadı. Sadece bir elektrik kablosundan kaynaklı kıvılcım çıktı. Her şey yolunda. Öyle abartıldığı gibi bir şey yok” ifadeleri kullanıldı.
Cansu Dere’nin İstanbul’daki evinde yangın çıktı

Cansu Dere ’nin İstanbul ’ daki evinde yangın çıktı. Yatak odasında çıkan yangının sebebinin, ünlü oyuncunun kedilerinin yanan mumları devirmesinden kaynaklı olduğu ileri sürüldü. Cansu Dere ’nin kedilerinin de dumandan etkilendiği iddia edildi.

“ELEKTRİK KABLOSUNDAN KAYNAKLI KIVILCIM ÇIKTI”

Oyuncunun menajeri de çıkan haberlerin ardından konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, “Mumdan dolayı olmadı. Sadece bir elektrik kablosundan kaynaklı kıvılcım çıktı. Her şey yolunda. Öyle abartıldığı gibi bir şey yok” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.