,, ,

Cansu Dere Kimdir ?

Kimdir 20.10.2022 - 11:17, Güncelleme: 20.10.2022 - 20:00 5846+ kez okundu.
 

Cansu Dere Kimdir ?

Cansu Dere Kimdir ?
Cansu Dere 1980 yılında Ankara ’da dünyaya gelmiş bir Türk oyuncudur. Dere oyunculuk kariyerinin yanı sıra mankenlik ve sunuculuk da yapmıştır. Cansu Dere’nin mankenlik kariyeri 2000 yılında katıldığı Miss Turkey yarışması ile başlamıştır. Bu yarışmada kazandığı 3. derecesi ile dikkatleri üzerine çeken güzel yıldız daha sonra Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Arzu Koprol gibi pek çok ünlü modacının defilelerinde boy göstermiştir. Dere, Türkiye’de adım attığı modellik kariyerini yurtdışında çıktığı pek çok defile ile bir adım öne taşımıştır. Dere, başarılı modellik kariyerinin ardından çeşitli televizyon programlarında sunuculuk yaparak ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir. Dere’nin ilk sunuculuk deneyimi Kanal D’de yayınlanan Çocuk ve Müzik programı ile olmuştur.   Cansu Dere ’nin oyunculuğa adım atması ise 2004 yılında Metro Palas dizisinde canlandırdığı Nazan karakteri ile olmuştur. Güzel yıldız başarılı oyunculuk performansı ile yıllar içinde ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir. 2006 yılında yayınlanmaya başlayan Sıla dizisinde oynadığı başrol ile büyük beğeni toplayan Cansu Dere , sıradan bir oyuncu-manken olmanın ötesine geçerek, Türk televizyonlarının en popüler aktrislerinden biri haline gelmiştir. Cansu Dere , 2007 yılında büyük bir gişe başarısı elde eden Son Osmanlı Yandım Ali filminde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol alarak beyaz perdedeki başarısını da kanıtlamıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Firuze, Ezel dizisindeki Eyşan karakteri gibi unutulmaz karakterlere hayat veren Dere, bugünlerde de Sadakatsiz dizisinde Doktor Asya Yılmaz karakterini başarı ile canlandırmaktadır. Tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisi, ailesi ile mutlu bir hayat yaşarken eşi tarafından aldatıldığını öğrenen güzel doktor Asya’nın eşinden intikam alma savaşını konu edinmektedir. İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi çarşamba günleri saat 20’de Kanal D’de yayınlanmaktadır.  
Cansu Dere Kimdir ?

Cansu Dere 1980 yılında Ankara ’da dünyaya gelmiş bir Türk oyuncudur. Dere oyunculuk kariyerinin yanı sıra mankenlik ve sunuculuk da yapmıştır. Cansu Dere’nin mankenlik kariyeri 2000 yılında katıldığı Miss Turkey yarışması ile başlamıştır. Bu yarışmada kazandığı 3. derecesi ile dikkatleri üzerine çeken güzel yıldız daha sonra Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Arzu Koprol gibi pek çok ünlü modacının defilelerinde boy göstermiştir. Dere, Türkiye’de adım attığı modellik kariyerini yurtdışında çıktığı pek çok defile ile bir adım öne taşımıştır. Dere, başarılı modellik kariyerinin ardından çeşitli televizyon programlarında sunuculuk yaparak ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir. Dere’nin ilk sunuculuk deneyimi Kanal D’de yayınlanan Çocuk ve Müzik programı ile olmuştur.

 

Cansu Dere ’nin oyunculuğa adım atması ise 2004 yılında Metro Palas dizisinde canlandırdığı Nazan karakteri ile olmuştur. Güzel yıldız başarılı oyunculuk performansı ile yıllar içinde ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir. 2006 yılında yayınlanmaya başlayan Sıla dizisinde oynadığı başrol ile büyük beğeni toplayan Cansu Dere , sıradan bir oyuncu-manken olmanın ötesine geçerek, Türk televizyonlarının en popüler aktrislerinden biri haline gelmiştir. Cansu Dere , 2007 yılında büyük bir gişe başarısı elde eden Son Osmanlı Yandım Ali filminde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol alarak beyaz perdedeki başarısını da kanıtlamıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Firuze, Ezel dizisindeki Eyşan karakteri gibi unutulmaz karakterlere hayat veren Dere, bugünlerde de Sadakatsiz dizisinde Doktor Asya Yılmaz karakterini başarı ile canlandırmaktadır. Tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisi, ailesi ile mutlu bir hayat yaşarken eşi tarafından aldatıldığını öğrenen güzel doktor Asya’nın eşinden intikam alma savaşını konu edinmektedir. İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi çarşamba günleri saat 20’de Kanal D’de yayınlanmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.