,, ,

Çankaya Belediyesi Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti Verecek

Gündem 18.07.2023 - 09:51, Güncelleme: 18.07.2023 - 09:51 3268+ kez okundu.
 

Çankaya Belediyesi Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti Verecek

Çankaya Belediyesi Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti Verecek
Çankaya Belediyesi , üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başlayacak. Uzman rehber öğretmenler tarafından yürütülecek ücretsiz danışmanlık hizmeti, tercih dönemi boyunca devam edecek. Üniversite adayları, aldıkları puana göre en sağlıklı ve doğru tercih listesini oluşturmalarında destek almak için 458 89 00/1841 numaralı hat üzerinden  10.00-16.00 saatleri arasında randevu alarak hizmetten yararlanabilecek. TAŞDELEN’DEN GENÇLERE   Gençlere yönelik hizmetlere önem verdiklerini ve gençlerin geleceğini belirleyen üniversite tercihlerinin önemli bir aşama olduğunu ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen , her yıl olduğu gibi bu yıl da doğru tercih için uzmanlarla danışmanlık hizmeti vereceklerini söyledi. Üniversite adaylarına sınavlara hazırlık döneminde de ücretsiz kurs hizmeti verdiklerini, tercih döneminde yine ücretsiz danışmanlık hizmeti alabileceklerini kaydeden Taşdelen, “Ülkemizin geleceği gençlerimiz sınavları tamamlayarak üniversite yolunda ilk basamağı ekonomik zorluklara rağmen geçmiş oldular. Biz de bu aşamada kendilerine doğru tercih konusunda elimizden gelen desteği vereceğiz. Dileğim akademik eğitim tercihlerinin istedikleri şekilde sonuçlanması, tüm gençlerimize başarı ve şans diliyorum” diye konuştu.  
Çankaya Belediyesi Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti Verecek

Çankaya Belediyesi , üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başlayacak. Uzman rehber öğretmenler tarafından yürütülecek ücretsiz danışmanlık hizmeti, tercih dönemi boyunca devam edecek. Üniversite adayları, aldıkları puana göre en sağlıklı ve doğru tercih listesini oluşturmalarında destek almak için 458 89 00/1841 numaralı hat üzerinden  10.00-16.00 saatleri arasında randevu alarak hizmetten yararlanabilecek.

TAŞDELEN’DEN GENÇLERE  
Gençlere yönelik hizmetlere önem verdiklerini ve gençlerin geleceğini belirleyen üniversite tercihlerinin önemli bir aşama olduğunu ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen , her yıl olduğu gibi bu yıl da doğru tercih için uzmanlarla danışmanlık hizmeti vereceklerini söyledi. Üniversite adaylarına sınavlara hazırlık döneminde de ücretsiz kurs hizmeti verdiklerini, tercih döneminde yine ücretsiz danışmanlık hizmeti alabileceklerini kaydeden Taşdelen, “Ülkemizin geleceği gençlerimiz sınavları tamamlayarak üniversite yolunda ilk basamağı ekonomik zorluklara rağmen geçmiş oldular. Biz de bu aşamada kendilerine doğru tercih konusunda elimizden gelen desteği vereceğiz. Dileğim akademik eğitim tercihlerinin istedikleri şekilde sonuçlanması, tüm gençlerimize başarı ve şans diliyorum” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.