,, ,

Çanakkale'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Caddelerde su birikintileri oluştu

Gündem 13.11.2023 - 11:07, Güncelleme: 13.11.2023 - 11:07 2369+ kez okundu.
 

Çanakkale'de sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Caddelerde su birikintileri oluştu

Çanakkale’de başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Ana caddelerde su birikintileri oluştu, tahliye çalışmaları başladı.
Çanakkale 'de sabah saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kent genelinde sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak nedeniyle ana caddelerde su birikintileri oluştu. Çanakkale Belediyesine bağlı ekipler suların tahliyesi için çalışma başlattı. Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Demircioğlu ve Yalı caddelerindeki esnaf iş yerlerini su basmaması için önlem almaya çalıştı. Meteoroloji yetkilileri yağışın öğleden sonra hızını azaltmasının beklendiğini bildirdi.  
Çanakkale’de başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Ana caddelerde su birikintileri oluştu, tahliye çalışmaları başladı.

Çanakkale 'de sabah saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Kent genelinde sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak nedeniyle ana caddelerde su birikintileri oluştu.

Çanakkale Belediyesine bağlı ekipler suların tahliyesi için çalışma başlattı.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Demircioğlu ve Yalı caddelerindeki esnaf iş yerlerini su basmaması için önlem almaya çalıştı.

Meteoroloji yetkilileri yağışın öğleden sonra hızını azaltmasının beklendiğini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.