,, ,

Çanakkale'de Kepez Deresi Taştı, Yol ve Köprü Kullanılamaz Hale Geldi

Gündem 04.12.2023 - 13:48, Güncelleme: 04.12.2023 - 13:52 3829+ kez okundu.
 

Çanakkale'de Kepez Deresi Taştı, Yol ve Köprü Kullanılamaz Hale Geldi

Çanakkale’de etkili olan kuvvetli yağış, Kepez Deresi’nin taşmasına neden oldu.
Çanakkale 'de kuvvetli yağış sonucu debisi artan Kepez Deresi taştı. Kentte aralıksız etkili olan yağmur dolayısıyla Kepez Deresi 'nin taşması sonucu, araçların geçtiği yol ve köprü kullanılamaz hale geldi. Derenin denize ulaştığı noktada bulunan balıkçı barınağındaki bazı tekneler su aldı. Teknelerinin durumuna bakmak için barınağa gelen bazı balıkçılar, su alan teknelerini temizlemeye çalıştı. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da taşkının yaşandığı yere gelerek incelemelerde bulundu, ilgililerden bilgi aldı.
Çanakkale’de etkili olan kuvvetli yağış, Kepez Deresi’nin taşmasına neden oldu.

Çanakkale 'de kuvvetli yağış sonucu debisi artan Kepez Deresi taştı.

Kentte aralıksız etkili olan yağmur dolayısıyla Kepez Deresi 'nin taşması sonucu, araçların geçtiği yol ve köprü kullanılamaz hale geldi.

Derenin denize ulaştığı noktada bulunan balıkçı barınağındaki bazı tekneler su aldı. Teknelerinin durumuna bakmak için barınağa gelen bazı balıkçılar, su alan teknelerini temizlemeye çalıştı.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da taşkının yaşandığı yere gelerek incelemelerde bulundu, ilgililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.