,, ,

Camdaki Kız

Tv-Dünyası 17.06.2023 - 14:58, Güncelleme: 17.06.2023 - 15:02 5172+ kez okundu.
 

Camdaki Kız

Camdaki Kız? Camdaki Kız Oyuncuları?
Camdaki Kız , Gülseren Budayıcıoğlu ’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve FOX ’ta yayınlanan romantik komedi türündeki bir Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Burcu Biricik , Feyyaz Şerifoğlu , Selma Ergeç , Enis Arıkan ve Cihangir Ceyhan yer almaktadır. Dizinin konusu şöyledir: Nalan, lüks bir hayat içinde yaşayan ama sevgi görmemiş bir kadındır. Zengin ve köklü bir aileye gelin gitmesi kaçınılmaz olur. Monoton bir evlilikten sonra yaşadığı ilişki ve ondan dolayı oluşan psikolojik sorunlardan ötürü, sevgilisi Hayri onu bir psikiyatri kliniğine getirip onu yaşadığı bu zor durumdan kurtarmaya çalışır. Gittiği seanslarda doktoruna hayatını anlatmaya başlar. İç mimar olan Nalan, zengin bir iş adamın oğlu Sedat ile evlenilir. Bir süre sonra kocasından ilgi görmediği gibi sevgi ve şefkat de görmemeye başlar. Kocasının tek gayesi zengin bir yaşantı sürmek, gezmek, eğlenmek, giyinmek, lüks araçlarla dolaşmak ve kumar oynamaktır. Nalan çok geçmeden hamile olduğunu anlar ve bunu da bebeğinin kaybetmesi ile destek göremediği kocasından da ötürü ağır bir travma geçirir. Ailesini de kaybeden Nalan, bir başına kalmıştır. Zaman geçtikten sonra kayınbiraderinin desteği ile tekrardan işe başlar ve o esnada ona sevgisini gösteren Hayri ile tanışır. Hayri’nin göstermiş olduğu sevgi ve şefkatten sonra o da karşılık vermeye başlar, çünkü Nalan içinde yaşamış olduğu o sevgi boşluğunu doldurmak ister. Kocasından boşanıp Hayri ile 7 yıl sürecek olan ilişkilerine başlar. Ancak Hayri evli ve üç çocuk babasıdır. Bu durum Hayri’nin eşinin köyde oluşundan dolayı Nalan’ı pek sarsmaz. Hayri’nin eşi Türkan da bu durumu kabullenir ve çocukları ile gelir. Nalan ile zaman geçirmeye bile başlarlar. Camdaki Kız Dizisinin oyuncu kadrosu şöyledir: Burcu Biricik : Nalan İpekoğlu rolünde. Lüks bir hayat içinde yaşayan ama sevgi görmemiş bir kadındır. Zengin ve köklü bir aileye gelin gitmesi kaçınılmaz olur. Feyyaz Şerifoğlu : Sedat Koroğlu rolünde. Zengin ve kibirli bir iş adamının oğludur. Nalan ile evlenir ama ona ilgi göstermez. Selma Ergeç : Selen Koroğlu rolünde. Sedat’ın ablası, Rafet ve Gülcihan’ın kızıdır. Nalan’ın en büyük düşmanıdır. Enis Arıkan : Muzaffer Koroğlu rolünde. Sedat’ın abisi, Rafet ve Gülcihan’ın oğludur. Nalan’a destek olmaya çalışır. Cihangir Ceyhan : Hayri Ersoy rolünde. Koroğlu Holding’te çalışan bir adamdır. Nalan’a aşıktır. Dizinin diğer oyuncuları arasında Tamer Levent , Devrim Yakut , Nur Sürer , Hande Ataizi , Tuğrul Tülek , Merve Polat , Hamza Yazıcı , Şerif Erol , Feri Baycu Güler , Nihal Menzil ve daha birçok isim yer almaktadır
Camdaki Kız? Camdaki Kız Oyuncuları?

Camdaki Kız , Gülseren Budayıcıoğlu ’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve FOX ’ta yayınlanan romantik komedi türündeki bir Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Burcu Biricik , Feyyaz Şerifoğlu , Selma Ergeç , Enis Arıkan ve Cihangir Ceyhan yer almaktadır.

Dizinin konusu şöyledir: Nalan, lüks bir hayat içinde yaşayan ama sevgi görmemiş bir kadındır. Zengin ve köklü bir aileye gelin gitmesi kaçınılmaz olur. Monoton bir evlilikten sonra yaşadığı ilişki ve ondan dolayı oluşan psikolojik sorunlardan ötürü, sevgilisi Hayri onu bir psikiyatri kliniğine getirip onu yaşadığı bu zor durumdan kurtarmaya çalışır. Gittiği seanslarda doktoruna hayatını anlatmaya başlar. İç mimar olan Nalan, zengin bir iş adamın oğlu Sedat ile evlenilir.

Bir süre sonra kocasından ilgi görmediği gibi sevgi ve şefkat de görmemeye başlar. Kocasının tek gayesi zengin bir yaşantı sürmek, gezmek, eğlenmek, giyinmek, lüks araçlarla dolaşmak ve kumar oynamaktır. Nalan çok geçmeden hamile olduğunu anlar ve bunu da bebeğinin kaybetmesi ile destek göremediği kocasından da ötürü ağır bir travma geçirir. Ailesini de kaybeden Nalan, bir başına kalmıştır. Zaman geçtikten sonra kayınbiraderinin desteği ile tekrardan işe başlar ve o esnada ona sevgisini gösteren Hayri ile tanışır.

Hayri’nin göstermiş olduğu sevgi ve şefkatten sonra o da karşılık vermeye başlar, çünkü Nalan içinde yaşamış olduğu o sevgi boşluğunu doldurmak ister. Kocasından boşanıp Hayri ile 7 yıl sürecek olan ilişkilerine başlar. Ancak Hayri evli ve üç çocuk babasıdır. Bu durum Hayri’nin eşinin köyde oluşundan dolayı Nalan’ı pek sarsmaz. Hayri’nin eşi Türkan da bu durumu kabullenir ve çocukları ile gelir. Nalan ile zaman geçirmeye bile başlarlar.

Camdaki Kız Dizisinin oyuncu kadrosu şöyledir:

Burcu Biricik : Nalan İpekoğlu rolünde. Lüks bir hayat içinde yaşayan ama sevgi görmemiş bir kadındır. Zengin ve köklü bir aileye gelin gitmesi kaçınılmaz olur.
Feyyaz Şerifoğlu : Sedat Koroğlu rolünde. Zengin ve kibirli bir iş adamının oğludur. Nalan ile evlenir ama ona ilgi göstermez.
Selma Ergeç : Selen Koroğlu rolünde. Sedat’ın ablası, Rafet ve Gülcihan’ın kızıdır. Nalan’ın en büyük düşmanıdır.
Enis Arıkan : Muzaffer Koroğlu rolünde. Sedat’ın abisi, Rafet ve Gülcihan’ın oğludur. Nalan’a destek olmaya çalışır.
Cihangir Ceyhan : Hayri Ersoy rolünde. Koroğlu Holding’te çalışan bir adamdır. Nalan’a aşıktır.
Dizinin diğer oyuncuları arasında Tamer Levent , Devrim Yakut , Nur Sürer , Hande Ataizi , Tuğrul Tülek , Merve Polat , Hamza Yazıcı , Şerif Erol , Feri Baycu Güler , Nihal Menzil ve daha birçok isim yer almaktadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.