,, ,

Çağla Özdöker'in yeni imajı tartışma yarattı: Saçını kazıttı

Magazin 25.10.2023 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2023 - 09:23 21708+ kez okundu.
 

Çağla Özdöker'in yeni imajı tartışma yarattı: Saçını kazıttı

Çağla Özdöker, marjinal tavırları ve kazıttığı saçlarıyla dikkat çekiyor. Kendini güzel gören kadınları saç kazıtmaya davet ediyor.
Ünlü rapçi ve DJ Çağla Özdöker, yeni imajıyla dikkat çekti. Marjinal tavırlarıyla zaman zaman gündeme gelen Özdöker, kazıttığı saçlarıyla yine gündem oldu. Özdöker, saçını kazıtmasının herhangi bir protestoya yönelik olmadığını belirterek, "Hayatımda hiçbir şeyi başkasının aklıyla yapmadım. Benim aklım bana yeter. Saç ile protesto olur mu? Benim savunduğum güzel her haliyle güzeldir. Kendini güzel gören kadınları saç kazıtmaya davet ediyorum" dedi. DJ performansı ile eğlence dünyasının gözde ismi olan Özdöker, Cuma ve Cumartesi akşamları, Karaköy floydbistro'da DJ kabinindeki performansına devam ediyor.
Çağla Özdöker, marjinal tavırları ve kazıttığı saçlarıyla dikkat çekiyor. Kendini güzel gören kadınları saç kazıtmaya davet ediyor.

Ünlü rapçi ve DJ Çağla Özdöker, yeni imajıyla dikkat çekti. Marjinal tavırlarıyla zaman zaman gündeme gelen Özdöker, kazıttığı saçlarıyla yine gündem oldu.

Özdöker, saçını kazıtmasının herhangi bir protestoya yönelik olmadığını belirterek, "Hayatımda hiçbir şeyi başkasının aklıyla yapmadım. Benim aklım bana yeter. Saç ile protesto olur mu? Benim savunduğum güzel her haliyle güzeldir. Kendini güzel gören kadınları saç kazıtmaya davet ediyorum" dedi.

DJ performansı ile eğlence dünyasının gözde ismi olan Özdöker, Cuma ve Cumartesi akşamları, Karaköy floydbistro'da DJ kabinindeki performansına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.