,, ,

Büyük Cumhuriyet Konseri Ankara'dan Sonra Şimdi Polatlı'da...

Gündem 11.12.2023 - 17:03, Güncelleme: 11.12.2023 - 17:05 3132+ kez okundu.
 

Büyük Cumhuriyet Konseri Ankara'dan Sonra Şimdi Polatlı'da...

Ankara Kulübü Derneği Korosu, Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarının ardından Polatlı’da bir konser düzenliyor
Ankara Kulübü Derneği Korosu, 20 Kasım akşamı Ankara'da verdiği Cumhuriyetimizin 100. yıl kuruluşunda muhteşem konserin ardından, milli mücadelemizin başlangıç noktası olan Ankara'nın en büyük ilçelerinden birisi olan Polatlı 'da 23 Aralık gecesi Polatlı Belediyesi yeni hizmet binası 13 Eylül salonunda konsere çıkmaya hazırlanıyor. Polatlı Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından organize edilen konserde, Polatlı'daki sivil toplum kuruluşları, protokol ve iş dünyası temsilcileri de yerini alacak. Ankara Kulübü Derneği Korosu Şefi Tanzer Kartal , konserde Cumhuriyet ve Atatürk ile özdeşleşmiş eserleri hep bir ağızdan seslendireceklerini belirterek, tüm halkı konsere davet etti.
Ankara Kulübü Derneği Korosu, Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarının ardından Polatlı’da bir konser düzenliyor

Ankara Kulübü Derneği Korosu, 20 Kasım akşamı Ankara'da verdiği Cumhuriyetimizin 100. yıl kuruluşunda muhteşem konserin ardından, milli mücadelemizin başlangıç noktası olan Ankara'nın en büyük ilçelerinden birisi olan Polatlı 'da 23 Aralık gecesi Polatlı Belediyesi yeni hizmet binası 13 Eylül salonunda konsere çıkmaya hazırlanıyor.

Polatlı Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından organize edilen konserde, Polatlı'daki sivil toplum kuruluşları, protokol ve iş dünyası temsilcileri de yerini alacak.

Ankara Kulübü Derneği Korosu Şefi Tanzer Kartal , konserde Cumhuriyet ve Atatürk ile özdeşleşmiş eserleri hep bir ağızdan seslendireceklerini belirterek, tüm halkı konsere davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.